Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

O americancă a fost reținută la Moscova pentru că și-a plimbat vițelul în Piața Roșie (FOTO)

Cetățeanca americană Alicia Day a fost reținută pentru că și-a plimbat vițelul în Piața Roșie din Moscova

Poliția a reținut o cetățeancă americană pentru că și-a plimbat vițelul în Piața Roșie din Moscova

Potrivit Aliciei Day, în vârstă de 34 de ani, care în prezent locuiește în Reutov, regiunea Moscovei, ea a cumpărat animalul prin Avito. Fata a decis să arate vițelul în Piața Roșie și a ieșit la plimbare cu el.

În piață, Day a fost reținută și dusă la secția de poliție. Americanului i s-a întocmit un proces-verbal administrativ în temeiul articolului „Încălcarea ordinii stabilite de desfășurare a unei reuniuni, mitinguri, demonstrații, marșuri sau pichetări”, fata riscă arestul administrativ, o amendă sau muncă obligatorie.

Alicia Day a devenit cunoscută ca o apărătoare a animalelor. În 2019, Daily Mail a scris că fata a salvat un porc numit Jixie Pixie de la sacrificare la o fermă din Devon și apoi l-a adus acasă pentru a locui într-un mic apartament din Londra. De asemenea, americanca a luat animalul de companie cu ea la plimbare, la metrou și la restaurante.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button