Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

TikTok plănuiește încă 2 centre de date europene pe fondul temerilor legate de confidențialitate

TikTok a anunțat vineri că plănuiește încă două centre de date europene, în timp ce populara aplicație chineză de partajare de videoclipuri încearcă să calmeze îngrijorările tot mai mari legate de confidențialitatea datelor pentru utilizatorii săi din Occident.

TikTok a fost criticată de autoritățile europene și americane din cauza temerilor că ar putea să adune mase de date ale utilizatorilor și să le trimită în China.

Directorul general al companiei pentru operațiunile europene, Rich Waterworth, a declarat într-o postare pe blog că aceasta se află „într-un stadiu avansat de finalizare a unui plan” cu un furnizor terț pentru un al doilea centru de date în Irlanda. Compania și-a anunțat primul centru de acolo anul trecut.

TikTok este, de asemenea, în discuții pentru înființarea unui al treilea centru de date european, fără a preciza o locație.

„În ceea ce privește stocarea locală a datelor, în conformitate cu creșterea comunității noastre, căutăm să ne extindem capacitatea de stocare a datelor în Europa”, a declarat Waterworth.

Datele pentru utilizatorii europeni ai TikTok vor fi migrate în noile centre începând din acest an, a precizat Waterworth.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button