Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Două biserici din Alba, sparte de persoane necunoscute. Hoţii au luat bani

Două biserici din localitatea Şibot au fost sparte în noaptea de sâmbătă spre duminică de persoane necunoscute, care au sustras din interiorul lăcaşurilor de cult sume de bani, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

”La data de 19 februarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că, din două biserici, aflate pe raza localităţii Şibot, ar fi fost sustrase mai multe bunuri. În urma deplasării la faţa locului, s-a stabilit că, în noaptea de 18/19 februarie, persoane necunoscute ar fi pătruns în interiorul celor două biserici, de pe raza localităţii Şibot, de unde ar fi sustras sume de bani”, precizează informarea transmisă de reprezentanţii IPJ Alba.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele sesizate. 

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button