HOROSCOP

Horoscop 20 februarie 2023. Rac, lasă ochelarii roz și acceptați ceea ce vi se întâmplă

Astăzi, 20 februarie, este Lună nouă în sectorul Pești. În această perioadă, ar trebui să acordați mai multă atenție carierei, finanțelor și sănătății. De asemenea, astrele vă sfătuiesc să vă protejați de negativitate și să vă concentrați pe energia pozitivă.

♈ Berbec.
Obiectivele tale au nevoie deja de un plan de acțiune practic. Este timpul să te apuci de treabă, Berbec. Definește-ți clar pașii de acțiune și formează-ți un echilibru fizic și psihic. Cu cât ești mai concentrat în acest moment, cu atât mai ușor îți va fi să faci acel salt în viitor. Claritatea este la fel de importantă și în ceea ce privește relațiile romantice: fă un efort pentru a sparge barierele care te împiedică să îți dezvălui sentimentele.

Sfat cosmic: este timpul să treci la partea practică a planului pe care îl ai în minte.

♉ Taur.
Luna nouă aduce cu ea un memento care îți amintește că meriți succesul și abundența pe care ți le dorești atât de mult, Taur. Recunoașterea eforturilor tale va fi, de asemenea, o temă importantă pe măsură ce mergi înainte. Meritați dragostea și admirația care vor apărea în viața voastră foarte curând.

Sfatul cosmic: un pic de răbdare, eforturile tale vor fi justificate.

♊ Gemeni
Gemeni, ai o viziune clară a ceea ce vrei să creezi în realitatea ta în următorii ani. Asigură-te doar că lași loc pentru surprize neașteptate. De asemenea, astrele te avertizează că atitudinea ta ar putea speria unele persoane și chiar să le îndepărteze pe unele. Nu lua aceste evenimente în mod personal: cei care sunt cu adevărat destinați să facă parte din călătoria ta vor găsi o modalitate de a fi alături de tine și de a te susține.

Sfat cosmic: lasă loc în viața ta pentru surprize neașteptate.

♋ Rac.
Uneori vedem și auzim doar ceea ce ne dorim, nu și ceea ce este de fapt acolo. Dă-ți jos ochelarii roz și acceptă ceea ce ți se întâmplă, în ciuda disconfortului tău. Este posibil ca unii dintre voi să trebuiască să începeți să vă acceptați și vulnerabilitatea în anumite situații, iar acest lucru este în regulă. Important este ca totul să se dovedească a fi în cel mai bun mod pentru voi, Racilor.

Sfatul cosmic: dați jos ochelarii roz și acceptați ceea ce vi se întâmplă.

♌ Leu
Aprindeți lampa conștiinței înainte de a face alegerile dificile care vă ies în cale. Nu există alegeri greșite, ai încredere în intuiția ta. Tot pe Lună Nouă, astrele vă sfătuiesc să vă acordați timp pentru obiceiurile voastre: Astfel, tema echilibrului este și ea puternic evidentă. Dacă petreceți prea mult timp în fața calculatorului, faceți o schimbare. Petreceți mai mult timp distrându-vă, jucând jocuri și socializând cu oameni cu aceleași idei.

Sfatul cosmic: Este timpul să iei o decizie care te va duce spre o nouă etapă în viață.

♍ Fecioară.

Nu este nevoie să puneți ordine în ceea ce se întâmplă în interiorul dumneavoastră. Nu este nevoie să vă raționalizați emoțiile. Acceptați-vă pe dumneavoastră și situația. Slăbiți controlul și nu încercați să vă opuneți fluxului vieții așa cum vă conduce ea. Dacă ceva nu merge conform planului tău, înseamnă că nu este încă momentul potrivit pentru acel lucru.

Sfatul cosmic: slăbește-ți strânsoarea, planurile tale se vor împlini la momentul potrivit.

♎ Balanță.

Nevoia ta de perfecționare împiedică libera circulație a energiei tale creative. Nu ceda la judecată, nu trebuie să te ridici la nivelul așteptărilor altora. Concentrează-te mai degrabă pe sentimentele și dorințele tale, Balanță. Exprimarea ta va dezvălui potențialul ascuns din tine și va aduce noi oportunități în viața ta.

Sfat cosmic: nu trebuie să trăiești la înălțimea așteptărilor altora.

♏ Scorpion.
Luna Nouă te încurajează să te exprimi pentru a te asigura că impulsurile tale creative sunt exprimate pe deplin. Nu uitați: nu trebuie să fiți perfecți, Scorpionilor. Urmează-ți calea într-o stare de relaxare, bucură-te de ceea ce ți se întâmplă în acest moment.

Sfatul cosmic: permiteți ca impulsurile voastre creative să se exprime pe deplin.

♐ Săgetător.
Ceea ce te confrunți acum este o lecție dură, dar necesară pentru tine. Fă-ți o favoare – acceptă cu calm disconfortul, Săgetătorule. Credeți că totul se întâmplă pentru binele vostru în viitor, chiar dacă mintea voastră nu poate încă să înțeleagă pe deplin experiența.

Sfatul cosmic: totul se întâmplă pentru binele tău, treci cu demnitate prin această lecție de viață.

♑ Capricornii
Voi sunteți arhitecții realității voastre, Capricorni. Gândurile tale sunt cele care joacă un rol important în crearea unei viziuni asupra lumii. Eliberează-te de gândurile și tiparele intruzive care îți împiedică creșterea. Uneori este bine să te lași pur și simplu să trăiești, acționând după dictatul inimii tale, mai degrabă decât după cel al minții tale.

Sfat cosmic: Eliberează-te de gândurile și tiparele obsesive.

♒ Vărsător.

Vărsătorule, Luna nouă în Pești este un moment prielnic pentru tine să îți faci noi asocieri. Universul te va ajuta să mergi înainte și să invoci un flux puternic de energie vitală. Astrele te sfătuiesc să începi să stăpânești un nou hobby, s-ar putea să te aștepte niște cunoștințe plăcute!

Sfatul cosmic: luați în considerare stăpânirea unui nou hobby.

♊ Pești.

Energia Lunii noi în semnul tău va aduce evoluții importante în cariera ta. Este exact ceea ce îți dorești de mult timp, Pești. Ești gata să îmbrățișezi abundența pe care viața ți-a pregătit-o? Acum este momentul să înlocuiești narațiunea eșecului cu credința și a neajunsurilor cu prosperitatea.

Sfatul cosmic: este timpul pentru un salt într-o nouă etapă a vieții.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button