Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Operată de 7 ori de Tesloianu! ”Mi-a pus un aparat, stimulator cardiac. Crăpa cusătura, ieşea afară”

O pacientă a medicului Dan Tesloianu a decis să rupă tăcerea și să spună cum a suportat intervențiile chirghicale.

O pacientă a medicului Dan Tesloianu a povestit pentru Observator că i-a făcut prima intervenție în 2013, urmată de alte șase operații traumatizante.

Tot de atâtea ori corpul i-a respins stimulatorul cardiac, despre care spune că medicul nu i-a oferit niciun document privind proveniența echipamentului.

„În 2013 m-a operat. Mi-a pus un aparat, stimulator cardiac. Crăpa cusătura, ieşea afară”, a povestit pacienta.

Femeia crede că este unul dintre cei 238 de pacienţi care ar fi primit dispozitivele reciclate de la persoane decedate.

„Eu aşa cred. Pentru că nu îmi primea corpul, le dădea afară. De şapte ori să mă taie şi acum am aflat de ce. Mi-a făcut la antibiotice, sunt distrusă!”, a mai spus pacienta.

Medicul cardiolog Dan Tesloianu este acuzat că a implantat dispozitive cardiace provenite de la persoane decedate și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit procurorilor, cel puțin 238 de echipamente refolosite au fost montate de cunoscutul doctor ieșean.

Avocatul lui Dan Tesloianu spune că clientul său a vrut să salveze vieți.

„Foarte multe persoane nu aveau cum să aibă acces la astfel de dispozitive. Potrivit tratatelor internaționale se pot folosi dispozitive de la persoane decedate. Se poate pune și o altă întrebare. Este legal să mori dacă nu sunt fonduri pentru astfel de dispozitive?“, a spus Marius Todeancă, avocatul medicului cardiolog.

Sursa Puterea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button