Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CULINAR

Pește și legume la cuptor: o rețetă sănătoasă și gustoasă

Puteți coace peștele și cartofii în același vas și veți obține un fel de mâncare echilibrat și complet cu garnitură. Legumele se îmbibă în sucul de pește în timpul coacerii și devin delicioase și aromate, în timp ce peștele își păstrează substanțele nutritive.

Ingrediente
file de pește 400 g
cartofi – 500 g
morcovi – 2 unități
ceapă – 2 buc.
smântână – 1 lingură.
ouă – 1 buc.
brânză tare – 150 g
sare
piper negru măcinat
ulei

Preparare
Se spală fileul de pește, se spală ușor și se usucă, se taie în porții, cartofii și morcovii în felii subțiri și ceapa în jumătăți de inele. Se rade brânza pe o răzătoare grosieră.

Se pune smântâna acră într-un castron, se bate cu oul, jumătate din brânza rasă, se adaugă sare și piper după gust. Se amestecă amestecul.

Se unge o tavă de copt cu ulei vegetal. Așezați în straturi cartofii, morcovul, ceapa, fileul de pește, sărați și piperați-l. Umpleți cu umplutura și presărați deasupra restul de brânză.

Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 30 de minute, până când devine auriu.

Sfaturi
Folosiți orice tip de pește, dar fără oase.
Folosiți orice smântână grasă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button