RĂZBOI

Sclavii nu au voie în rai: Zelenski s-a adresat ucrainenilor de Ziua Eroilor din Sutele Cerești (VIDEO)

Cu ocazia Zilei comemorării celor o sută de eroi cerești de astăzi, 20 februarie, președintele ucrainean Volodymyr Zelenskyy a înregistrat o nouă adresare către ucraineni.

El a menționat că, la nouă ani de la Revoluția Demnității, lupta pentru independența țării este încă în desfășurare.

„Apărând Ucraina acum, ne amintim că tăria noastră de caracter și puterea spiritului se bazează pe forța și tăria multor ucraineni care nu au renunțat, au visat și au acționat pentru a menține Ucraina în viață”, a spus președintele.

Potrivit lui Zelenskyy, la 9 ani de la Revoluția Demnității, bătălia pentru independența Ucrainei este încă în desfășurare. Cu toate acestea, potrivit lui, nu există nicio îndoială că visul eroilor ucraineni va deveni realitate.

„Sclavii nu sunt primiți în paradis. Acesta este sensul interpretării ucrainene a testamentului. Acesta este motivul pentru care nu va mai exista niciun dușman pe pământul nostru. Glorie fiecăruia dintre cei care se află acum în luptă pentru statul nostru! Binecuvântată fie amintirea tuturor celor care și-au dat viața pentru Ucraina și ucraineni! Respect veșnic eroilor din Sutele Cerești! Glorie Ucrainei!”, a adăugat președintele.

Sursa Freedom

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button