Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Siria afirmă că raidurile israeliene cu rachete au ucis cel puțin cinci persoane în Damasc

Atacul cu rachete vine în timp ce țara se confruntă cu consecințele cutremurelor mortale

Siria a acuzat Israelul că a efectuat duminică un atac mortal cu rachete, primul atac de acest fel care vizează aliatul cheie al Iranului de când cutremurele au devastat zone din țară la începutul acestei luni.

Cinci persoane au fost ucise și 15 persoane au fost rănite în atacul cu rachete asupra cartierului Kafar Sousah din Damasc, a declarat agenția de știri de stat siriană, sau SANA. Cartierul este cunoscut ca adăpostind membri ai Corpului Gardienilor Revoluției Islamice din Iran.

Guvernul sirian a cerut Națiunilor Unite să investigheze incidentul, a precizat SANA. Aceasta a precizat că Israelul a atacat un cartier civil, precum și un institut de artă și o parte din vechea cetate a Damascului.

Atacurile cu rachete au loc în timp ce țara se confruntă cu consecințele cutremurelor mortale și cu un atac al Statului Islamic care a ucis 53 de persoane în apropierea orașului Palmira. Cutremurele din 6 februarie, centrate în sudul Turciei, au ucis peste 46.400 de persoane – aproximativ 40.600 în Turcia și aproximativ 5.800 în Siria.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button