Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2023. Gemeni, renunță la vechile convingeri

Luna în creștere în Pești reprezintă o oportunitate pentru toate semnele de a-și exprima potențialul și de a-și manifesta creativitatea prin tot ceea ce văd, ating, aud, simt și gustă.

Berbec
Meriți să fii alături de cineva care te tratează cu căldură și iubire. În această fază de lună nouă, Berbec, ar trebui să înveți nu doar să dăruiești, ci și să primești. Aceasta va fi o temă majoră pentru tine în următoarele săptămâni. Sunteți demni de îngrijire și respect.

Sfatul cosmic: „Sunt vrednic” – lasă această frază să devină afirmația ta pentru această zi.

Taur
În această perioadă, ar trebui să vă faceți timp pentru persoanele care vă ajută să realizați că acasă este mai mult decât un simplu loc. Treburile casnice vor fi, de asemenea, în centrul atenției în zilele următoare. Dacă te-ai gândit să faci curățenie și să îți eliberezi spațiul, să repari lucruri stricate, este timpul să te apuci de treabă, Taur.

Sfatul cosmic: fă-ți timp pentru familie și pentru treburile casnice.

Gemeni
Nu există o alegere corectă sau greșită. Astrele te sfătuiesc să renunți la convingerile care nu mai rezonează cu sufletul tău. Începeți să vă ascultați vocea interioară. Noua ta perspectivă asupra vieții te va conduce spre o nouă etapă.

Sfatul cosmic: renunță la vechile convingeri.

Rac
Este timpul să scăpați de gândurile, tiparele și credințele care nu vă mai servesc. Rac, amintiți-vă că fiecare experiență este perfectă. Circumstanțele actuale vă vor conduce în cele din urmă la locul potrivit.

Sfatul cosmic: nu respingeți evenimentele care se petrec în jurul vostru.

Leu
Astrele vă îndeamnă să fiți înțelept astăzi. Respectă-ți propriile limite și pune-ți centura de siguranță înainte de a te ocupa de alții. Nu e nicio rușine să ai grijă și de tine, Leilor. Acest sfat ar trebui să fie luat în considerare chiar acum. Ele vor aduce mai multă bucurie și ușurință în viața ta.

Sfat cosmic: nu există rușine în a avea grijă de tine însuți.

Fecioară

Simțiți nevoia să vă scufundați în interiorul vostru – în fluxul conștiinței creative. Iar luna în creștere este momentul cel mai propice pentru asta, Fecioară. Lucrați cu energia dvs. pentru a elibera ceea ce nu vă mai servește binele. Faceți loc pentru ceea ce va servi cu adevărat creșterii sufletului vostru.

Sfatul cosmic: fă loc pentru ceea ce va servi creșterii sufletului tău.

Balanță

Nu vă împovărați cu termene strânse. Nu este nevoie să acționați în funcție de așteptările celorlalți. Recalibrează-ți convingerile, Balanță. Petreceți mai mult timp făcând lucruri care vă aduc bucurie și plăcere.

Sfat cosmic: petrece mai mult timp făcând lucruri care trezesc bucuria în tine.

Scorpion
Fă față problemelor care se întâmplă în viața ta. Nu este nevoie să te vezi ca pe o victimă, Scorpionule. Concentrează-te pe modul în care poți depăși aceste circumstanțe cu înțelepciune. Este timpul să vă amintiți de puterea voastră.

Sfatul cosmic: trezește-ți puterile și acționează.

Săgetător
Există o mulțime de moduri de a le arăta oamenilor pe care îi iubești cât de mult ții la ei. Sună-ți cel mai bun prieten pe care îl vezi rar. Oferiți-le celor dragi o surpriză plăcută. Aveți o întâlnire cu jumătatea voastră semnificativă. Simțiți un val de energie în chakra inimii, Săgetătorilor.

Sfat cosmic: dăruiți și primiți iubire.

Capricorn
Cum rămâne cu oportunitățile de la orizont? Profitați la maximum de ceea ce vă oferă viața. Meriți fiecare bucățică de abundență care se varsă în paharul tău. Mai mult, și pe plan amoros lucrurile se îmbunătățesc pentru tine.

Sfat cosmic: nimic nu îți este inaccesibil atunci când norocul este de partea ta!

Vărsător

Relațiile tale interpersonale vor începe să înflorească sub influența Lunii în creștere. Exprimă-ți recunoștința pentru ceea ce îți oferă viața. Un simplu act de bunătate este suficient pentru a face acest lucru.

Sfat cosmic: dăruiește-le bunătate celor din jur, va aduce o rezonanță în viața ta.

Pești

Fii gata să-ți eliberezi potențialul – viața va aranja toate circumstanțele necesare pentru asta. Pășești într-o etapă de nouă conștientizare. Astrele te sfătuiesc, de asemenea, să intri în contact cu artele, să fii creativ.

Sfat cosmic: Pregătește-te, viața îți va aduce surprize plăcute.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button