Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Potopul din Brazilia a ucis 36 de persoane. Căutările continuă pentru zeci de dispăruți

Sute de salvatori au căutat luni supraviețuitori ai alunecărilor de teren și inundațiilor care au ucis cel puțin 36 de persoane de-a lungul coastei statului Sao Paulo, în sudul Braziliei, în urma unei ploi torențiale de weekend.

Cel mai grav afectat a fost orașul Sao Sebastiao, unde au murit cel puțin 35 de persoane. În orașul vecin Ubatuba, o fetiță de 7 ani a fost ucisă. Dezastrul, produs într-o zonă renumită pentru plajele flancate de munți, a determinat anularea în multe orașe a festivităților de carnaval, aflate în plină desfășurare în alte părți ale țării.

Guvernatorul Tarcisio de Freitas a declarat pentru rețeaua de televiziune Globo că alte 40 de persoane sunt date dispărute. Aproape 800 de persoane au rămas fără adăpost, iar 1.730 de persoane au fost strămutate, a precizat guvernul statului său într-un comunicat.

Imaginile de televiziune au arătat case inundate, din care se vedeau doar acoperișurile. Locuitorii au folosit bărci mici pentru a transporta obiecte și oameni în poziții ridicate.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button