Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Două cutremure lovesc Turcia și Siria! 3 morți și sute de răniți (VIDEO)

Un nou cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade a ucis luni trei persoane și a rănit peste 200 de persoane în zone din Turcia devastate în urmă cu două săptămâni de un cutremur masiv care a făcut zeci de mii de victime, au anunțat autoritățile. Mai multe clădiri s-au prăbușit, prinzând unele persoane în capcană, în timp ce zeci de răniți au fost înregistrați și în Siria vecină.

Cutremurul de luni a fost centrat în orașul Defne, în provincia turcă Hatay, una dintre cele mai afectate regiuni în urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 grade care a avut loc la 6 februarie. Acesta a fost resimțit în Siria, Iordania, Cipru, Israel și până în Egipt și a fost urmat de un al doilea cutremur, cu magnitudinea 5,8.

Ministrul turc de interne Suleyman Soylu a declarat că trei persoane au fost ucise și 213 rănite. Eforturile de căutare și salvare erau în curs de desfășurare în trei clădiri prăbușite, unde se crede că șase persoane au fost prinse în capcană.

În Hatay, poliția a salvat o persoană prinsă în interiorul unei clădiri cu trei etaje și încerca să ajungă la alte trei persoane aflate înăuntru, a raportat televiziunea HaberTurk. Aceasta a precizat că printre cei blocați se aflau și persoane care ajutau oamenii să mute mobila și alte bunuri din clădirea care a fost avariată în urma cutremurului puternic.

Agenția de știri de stat siriană, SANA, a raportat că șase persoane au fost rănite în Alep de dărâmături căzute. Căștile Albe, organizația de apărare civilă din nord-vestul Siriei, a raportat peste 130 de răniți, majoritatea fără a pune viața în pericol, inclusiv fracturi și cazuri de oameni care au leșinat de frică, în timp ce mai multe clădiri din zonele deja afectate de cutremur s-au prăbușit.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button