HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2023. Berbec, aveți grijă de bunăstarea emoțională

Astăzi, 22 februarie. În această perioadă de Lună crescătoare, merită să fii atent la sinele tău interior și să-ți asculți adevăratele dorințe – pentru a le da viață. Rămâi tu însuți în orice situație și să știi că energia ta va atrage în viața ta oamenii, locurile și oportunitățile potrivite.

Berbec
Expiră drama și inspiră iubirea. În această perioadă, astrele te sfătuiesc cu tărie să îți întorci privirea în interiorul tău și să începi să faci ceea ce îți spune inima. Practică meditația, te va ajuta să îți descarci starea emoțională. Petrecerea timpului cu familia va fi, de asemenea, de ajutor.

Un sfat cosmic: Aveți grijă de bunăstarea dvs. emoțională.

Taur
Taur, astrele te îndeamnă să te asculți pe tine însuți. Ce își dorește sufletul tău, dar mintea ta se împotrivește? Lasă deoparte îndoielile și mergi înainte spre visele tale. Ai încredere în tine pentru a realiza ceea ce credeai cândva imposibil.

Sfatul cosmic: crede în forțele tale.

Gemeni
Creativitatea ta nu trebuie să salveze întotdeauna lumea. Uneori trebuie doar să te salveze pe tine. Scufundă-te din nou în fluxul minții tale creative. Exprimă ceea ce vrea să se exprime prin tine fără să judeci sau să împiedici procesul și nu lăsa mintea ta logică să te împiedice, Gemeni.

Sfatul cosmic: activează-ți creativitatea.

Rac
Viețile noastre sunt într-o spirală și circumstanțele se vor repeta până când vom învăța lecțiile, Rac. Astrele te îndeamnă să renunți la vechea poveste și să tai firele acolo unde este necesar. Nu lăsați ca singurătatea să determine comportamente vechi să se repete.

Sfatul cosmic: taie firele acolo unde este necesar.

Leu
Ești cu adevărat pregătit să treci la o nouă etapă în viață? Universul vrea să testeze cât de angajat ești în creșterea ta. De asemenea, astrele te sfătuiesc să nu te uiți în urmă și, cu atât mai mult, să nu te întorci înapoi, ci doar să mergi înainte, Leu. Dacă acest lucru s-a întâmplat deja și te-ai întâlnit cu cineva din trecut, de exemplu, atunci schimbă regulile.

Sfatul cosmic: schimbă vechile reguli, dă un nou ton.

Fecioară

Astăzi astrele vă îndeamnă să vă extindeți definiția abundenței. Fiți într-o stare de uimire și de mirare și recunoașteți cum viața vă copleșește cu iubire, lumină și abundență în acest moment. Nu uitați să vă împărtășiți recolta cu cei care participă la călătoria dvs.

Sfatul cosmic: fiți într-o stare de recunoștință pentru tot ceea ce se întâmplă în viața voastră.

Balanță

Fă-ți o favoare – relaxează-te, Balanță. Ia-ți un moment pentru a reflecta asupra a tot ceea ce ți s-a întâmplat în ultimele câteva luni. Astrele îți spun – ești pe drumul spre autoperfecționare și spre a deveni versiunea de sine pe care ți-ai imaginat-o cu mult timp în urmă.

Sfatul cosmic: ești deja pe calea dezvoltării tale – nu te opri aici.

Scorpion
Nu-ți lăsa temerile să te împiedice să experimentezi în lung și în lat potențialul tău creativ. Așadar, îmbrățișează politica fără compromisuri cu viziunea ta în noua etapă. Energia Lunii în creștere vă propulsează înainte, Scorpionilor.

Sfatul cosmic: alungați temerile și îndoielile din gândurile voastre – ele vă împiedică să vă eliberați personalitatea.

Săgetător
Lucrurile nu merg întotdeauna așa cum îți dorești. Gândește-te la ceea ce se întâmplă acum ca la o provocare. Totul este pentru binele tău suprem. Totul se va rezolva, dar are nevoie doar de timpul său, Săgetătorule.

Sfatul cosmic: totul la timpul potrivit, ai răbdare.

Capricornii.
Capacitatea ta de a te lăsa purtat de curent îți va permite să faci loc fără efort noului în viața ta. Dar nu e nicio grabă, Capricornilor. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi pe prezent. De cât timp îți petreci timpul cu familia ta? Este timpul să vă faceți timp pentru cei dragi.

Sfatul cosmic: nu vă concentrați pe viitor, ci pe prezent.

Vărsător

Nu vă îngrijorați prea mult să păreți un prost în fața cuiva. Nu vă îngrijorați prea mult de modul în care veți fi apreciați pentru eforturile voastre. Fiți voi înșivă în orice situație și să știți, Vărsătorilor. Când vine vorba de chestiuni de suflet, permiteți-vă să vă asumați riscuri. Sunteți în această lume pentru a trăi fără regrete!

Sfat cosmic: fă-ți o atitudine pentru tine – trăiește fără regrete.

Pești

Pești, expiră-ți anxietatea și respiră iubire. Ascultă vocea înțelepciunii din tine care îți amintește că este timpul să îți umpli și tu paharul cu emoții pozitive. De asemenea, astrele te avertizează că dacă ai anumite locuri care ți se par „prea grele”, cel mai bine este să le eviți deocamdată.

Sfat cosmic: Expiră anxietatea și inspiră iubirea.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button