Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Germania și-a îndemnat cetățenii să nu călătorească prea curând în Rusia

Ministerul german de Externe a recomandat cetățenilor săi să se abțină de la călătorii în Federația Rusă în săptămâna următoare.

Acest lucru este precizat într-un mesaj pe site-ul Ministerului german de Externe

„Călătoriile în Federația Rusă nu sunt recomandate. Atenție la călătoriile în regiunile administrative de la granița cu Ucraina (Belgorod, Kursk, Briansk, Voronej, Rostov și Krasnodar). În perioada 20-26 februarie 2023, guvernul rus planifică o serie de evenimente”, se arată în comunicat.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe a reamintit că cetățenii cu dublă cetățenie trebuie să țină cont de faptul că autoritățile ruse îi consideră doar cetățeni ruși. „Acest lucru este valabil și pentru o eventuală înrolare în forțele armate ruse. Ambasada nu le poate oferi protecție consulară”, se arată în comunicat.

Ministerul de Externe amintește, de asemenea, că „utilizarea cardurilor de credit germane și, în consecință, retragerile de numerar de la bancomate nu este posibilă în Federația Rusă. Transferurile de bani de orice fel din UE către Federația Rusă nu sunt posibile”.

Reamintim că SUA și-au îndemnat cetățenii să părăsească imediat Rusia din cauza războiului din Ucraina și a riscului de arestare arbitrară sau de persecuție din partea forțelor de ordine ruse.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button