Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2023. Pești, nu vă opuneți vântului schimbării

Astăzi, 23 februarie în perioada de Lună crescătoare – sensibilitate sporită – umpleți-vă intenționat de energii bune, formând în jurul vostru un câmp de amintiri și emoții pozitive.

♈ Berbec.
Ai două opțiuni: să lași frica să pună stăpânire pe tine sau să-ți lași inima să se extindă cu iubire. Bineînțeles, astrele te sfătuiesc să alegi a doua opțiune, Berbec. Ești demn de toată dulceața care se revarsă în cupa ta. Este timpul să extinzi însăși definiția a ceea ce înseamnă iubirea pentru tine.

Sfatul cosmic: umple-ți viața cu iubire.

♉ Taur.
Fericirea este mai mult decât banii din bancă sau numărul de comentarii la videoclipurile tale de vacanță. Este vorba despre calitatea vieții tale. Este vorba despre lucrurile care îți aduc bucurie, adaugă sens poveștii tale și te fac să ai un scop. Astăzi, astrele te sfătuiesc să conștientizezi toate lucrurile, oamenii și experiențele care îți umplu de fericire existența zilnică.

Sfatul cosmic: caută fericirea în lucrurile mărunte.

♊ Gemeni
Cunoașterea interioară că ești acolo unde trebuie să fii și înțelegi ceea ce ai nevoie – își va găsi calea spre tine în momentul de nevoie. Tot ce trebuie să faci acum este să îți asculți vocea interioară, care te ghidează cu blândețe, Gemeni. Astrele vă sfătuiesc, de asemenea, să vă faceți timp pentru a lucra sau a studia.

Sfatul cosmic: urmează-ți vocea interioară.

♋ Rac.
Este timpul să vă reorientați privirea spre voi înșivă, Racilor. Urmați-vă dorințele și faceți ceea ce vă face fericiți. Ah, și încă un lucru! Dacă te-ai gândit să înveți o nouă abilitate sau să investești într-un curs sau într-un hobby oarecare, atunci fă-o!

Sfatul cosmic: faceți lucruri care vă pot face fericiți.

♌ Leu
Este timpul să faceți o pauză și să luați o pauză. Astrele te îndeamnă să evaluezi ce a funcționat și ce nu a funcționat în planurile tale. Procesul de eliminare a ceea ce nu îți susține creșterea te va ajuta să faci loc pentru ceea ce ți-a pregătit viața. Ai încredere în ceea ce îți spune intuiția ta. Dacă simți că te-ai maturizat din anumite prietenii, este în regulă și asta.

Sfatul cosmic: Este timpul să faci o pauză și să te odihnești.

♍ Fecioară.

Este posibil să vă feriți de o responsabilitate deplină de teamă că vă veți simți prea vulnerabil în legătură cu anumite lucruri. Dacă ați început recent să vă întâlniți cu cineva, astrele vă sugerează să schimbați această abordare. Manifestați un interes mai activ față de partenerul dumneavoastră, Fecioară.

Sfatul cosmic: nu-ți fie teamă să fii vulnerabil undeva.

♎ Balanță.

Este timpul să spui adio vechii versiuni a ta. Viața ta începe o nouă călătorie în care vei avea nevoie doar de lejeritate și fluiditate. Energia Lunii în creștere îți va oferi spațiu pentru autoperfecționare – nu rata ocazia de a profita de ea.

Sfatul cosmic: este timpul să porniți într-o călătorie de transformare.

♏ Scorpionii.
Astăzi ai parte de darul clarității. Înțelegi ce te susține și ce nu te susține în creșterea ta, Scorpionule. Lasă-te ghidat de această voce interioară în loc să încerci să explici logic tot ceea ce simți în interior. Astrele te îndeamnă să te întorci la rădăcini, la practicile spirituale.

Sfatul cosmic: ascultă vocea care te conduce din interior.

♐ Săgetător
Dacă simțiți că cineva încearcă în mod deliberat să vă lingușească în vreun fel, s-ar putea ca instinctul vostru să nu vă înșele. Nu căuta scuze pentru alte persoane și nu pune la îndoială ceea ce îți spune instinctul. Aveți posibilitatea de a vă retrage din dramă sau de a tăia sforile acolo unde este necesar.

Sfatul cosmic: respectă-ți sentimentele în orice situație.

Capricornii
Sunteți pregătiți pentru sezonul recoltei, Capricorni? Universul este gata să te copleșească cu harul său în această săptămână pentru eforturile tale. Acordă-ți frecvența radio interioară pentru recunoștință. Având în vedere dulceața care se revarsă în cupa ta, este probabil să te simți inspirat să împarți abundența cu cei din jur.

Sfat cosmic: Pregătește-te pentru darurile pe care ți le rezervă viața.

♒ Vărsător

Sunteți, fără îndoială, obosiți, Vărsătorilor. Obosiți de același stil de viață. Astrele vă reamintesc că sunteți singurii care îl dirijează. Dați dovadă de imaginație și adăugați culori noi scenariului vostru. Iar întorsăturile neașteptate, atipice pentru voi, și chiar vă vor schimba viața în bine. În această chestiune, principalul lucru este să nu fii timid și să fii îndrăzneț.

Sfat cosmic: Este timpul să renunțați la vechiul mod de viață.

♊ Pești

Nu este nevoie să te împotrivești vântului schimbării, Pești. Când înotăm împotriva curentului în loc să lăsăm curentul să ne conducă acolo unde trebuie să mergem, nu facem decât să ne îngreunăm drumul. Astrele te sfătuiesc să aduci ușurința în viața ta, să fii mai relaxat înainte de a lua orice decizie.

Sfatul cosmic: Nu vă opuneți vântului schimbării.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button