RĂZBOI

Horoscop 24 februarie 2023. Scorpion, fii sincer cu tine însuți

Astăzi, 24 februarie – noua zi de lună în creștere promite să fie activă. Energiile zilei vă vor umple de energie pentru noi realizări. Cu toate acestea, unele semne – Berbec, Săgetător și Capricorn – mai au nevoie să încetinească și să ia o mică pauză.

Berbec
Nu ești infinită, Berbec. Determinarea este cu siguranță o calitate bună, dar există o limită pentru orice. Permite-ți să te odihnești, sau cel puțin să încetinești în călătoria ta. Uneori, în goana după vise, uităm să trăim în prezent – privim doar în viitor. Privește în jurul tău și gândește-te la cei din jurul tău acum.

Sfatul cosmic: trăiește aici și acum.

Taur
Ce e rău în a face o greșeală undeva? Până la urmă, asta învățăm din ele. Și ce dacă te împiedici și cazi de câteva ori pe parcurs? Ești un războinic în suflet – acesta este spiritul pe care ești chemat să-l întruchipezi astăzi, Taur. Transformă-ți durerea în putere și rănile în înțelepciune.

Sfatul cosmic: fă-ți lucrarea cu punctele tale forte.

Gemeni.
Cea mai mare iluzie a ta este că te crezi neputincios. Nu lăsa ca iritanții din exterior să te împingă spre visele tale. Astăzi astrele îți cer să îți confirmi obiectivele pe care ți le-ai propus și să dezvolți un plan de acțiune practic, Gemeni. Ai încredere că cei dragi îți vor acorda sprijinul, îți vor oferi ajutorul și resursele de care ai atâta nevoie. Dar merită să le ceri doar atât.

Sfatul cosmic: rămâi fidel obiectivelor tale.

Rac
Te-ai săturat de vechea poveste, și pe bună dreptate. Doar un memento: ești atât creatorul, cât și distrugătorul vieții tale, Rac. Ai ocazia să rescrii scenariul astfel încât să susțină versiunea de tine care ești astăzi. Dă înapoi frâiele la care ai renunțat cândva. Ele te vor ajuta să preiei controlul situației și al vieții în general.

Sfatul cosmic: este timpul să accepți noua realitate din jurul tău și să înveți să trăiești în ea.

Leu
Lei, este timpul să renunțați la întrebări, să renunțați la „cine”, la „ce”, la „de ce”. Toate evenimentele s-au petrecut într-un anumit fel pentru că așa a fost menit să se întâmple. Universul vrea ca tu să înveți niște lecții și să înflorești în versiunea de tine însuți care ești astăzi. Libertatea ta este să renunți la trecut și să accepți acest moment așa cum este.

Sfatul cosmic: renunță la cătușe – dă drumul la trecut.

Fecioară

Unii dintre Fecioare se pot simți în cușcă, care este de fapt cușca pe care și-au construit-o singuri. Este posibil să vă simțiți întemnițați de lucruri, oameni și locuri care odinioară evocau bucurie în interior. Este normal – cu toții ieșim din vechime. Tot ce trebuie să faceți este să vă desfaceți centura de siguranță și să faceți un salt cuantic înainte.

Sfat cosmic: nu este nimic rău în a-ți forma o nouă viziune asupra lumii.

Balanță

Scufundă-te în adâncurile sufletului tău, în acel spațiu de liniște interioară. Acolo vei găsi răspunsurile la întrebările tale majore care te frământă atât de mult noaptea, Balanță. De asemenea, în această perioadă, astrele îți recomandă insistent să petreci timp în natură și să meditezi.

Sfatul cosmic: întoarce-ți privirea în interiorul tău.

Scorpion
Scorpioni, universul are un plan pentru voi! Dar mai întâi, răspundeți-vă singuri la întrebări: „Ce te apasă? Incertitudinea a tot ceea ce se întâmplă?”. După ce le vei răspunde, vei putea stabili un plan de acțiune pentru a schimba acele situații care nu-ți convin

Sfatul cosmic: Fii sincer cu tine însuți.

Săgetător
Fă-ți o favoare și ia-ți o pauză. Ia-ți gândul de la circumstanțele care te apasă, umple-te de vibrații pozitive și învață ceva nou. Nu te simți prost din cauza a ceea ce s-a întâmplat deja – concentrează-te pe prezent și privește puțin înainte. Acele răni pe care le-ai primit sunt înțelepciunea ta. Și vă va ajuta în viitor să nu călcați pe aceeași greblă.

Sfat cosmic: ce e mai bun urmează să vină, dar între timp merită să te odihnești.

Capricorn
Dorințele noastre sunt parte integrantă a procesului de realizare a viselor. Dar ce se întâmplă atunci când nu se împlinesc imediat și devenim obsedați de ele, Capricorni? Răspunsul este simplu – dezamăgire. Așa că fă-ți o favoare – relaxează-te. Eliberați tensiunea și scăpați de sentimentul fals de a avea nevoie să controlați totul. Totul este așa cum ar trebui să fie.

Sfatul cosmic: relaxează-te și acceptă realitatea așa cum este.

Vărsător

Nu vreți să fiți reciproci, Vărsătorilor? Nu vreți să fiți văzuți și ascultați? Fă-ți o favoare – nu mai căuta scuze altora. Nu vă temeți că s-ar putea să nu fiți de acord cu voi – apărați-vă opinia, poziția. Știi ce meriți, așa că mergi înainte!

Sfat cosmic: este timpul să îți demonstrezi valoarea.

Pești

Este posibil ca unii dintre voi să se simtă deprimați în acest moment, acest lucru este normal. Păstrați spațiu pentru ca emoțiile voastre să iasă la iveală. Observați ce spun persoanele apropiate. Probabil că știi deja cine și ce nu merită timpul și energia ta.

Sfat cosmic: Este timpul să vă descărcați emoțiile acumulate.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button