Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

47 de persoane dispărute într-o mină din China. Șase persoane au fost confirmate decedate (VIDEO)

Echipele de muncitori care încearcă să găsească 47 de persoane dispărute în urma prăbușirii unei mine în aer liber din nordul Chinei au fost nevoite să își schimbe metodele de excavare pentru a evita producerea altor alunecări de teren, a anunțat vineri presa de stat.

Șase persoane au fost confirmate decedate și șase persoane rănite au fost salvate de la mina din Liga Alxa din Mongolia Interioară începând de joi seară, a precizat postul de televiziune CCTV.

Având în vedere că la mină există o mare zonă prăbușită, săpăturile efectuate de excavatoare și buldozere pot risca să se producă alte prăbușiri. Echipele excavează pe straturi și fac coborâri în formă de trapez pentru a-și continua căutările de pe ambele părți ale muntelui, într-o ajustare a planurilor de salvare, a precizat raportul.

Vineri, utilaje grele au fost văzute lucrând la nivelul superior al sitului prăbușit, căutând vehicule blocate și persoane dispărute.

„Este foarte dificil să desfășurăm lucrările de salvare”, a declarat Li Zhongzeng, șeful Ligii Alxa din Mongolia Interioară, pentru CCTV. „Salvatorii de pretutindeni, inclusiv cei din regiunile învecinate, se grăbesc să ajungă la fața locului”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button