Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Celebru fotomodel ucis, părți din corp găsite în frigider, capul nu a fost localizat

O crimă îngrozitoare a avut loc în satul Lung Mei, Tai Po, și a avut loc în timp ce celebrul model Abby Choi Tin-fung, în vârstă de 28 de ani, a fost ucisă, iar corpul i-a fost dezmembrat, potrivit unor surse. Poliția investighează acum cazul și a arestat trei bărbați.

Sursele au declarat că Choi, care a apărut luna aceasta pe coperta revistei de modă L’officiel Monaco, locuia în Kadoorie Hill din Ho Man Tin și era dispărută de marți (21 februarie).

Choi a fost văzută ultima dată pe Fo Chun Road din Tai Po în jurul orei 14.15 marți. Ea purta un top alb cu mâneci lungi, pantaloni albi, papuci albi și avea o geantă de mână mov.

Ea avea o înălțime de 1,55 metri și cântărea aproximativ 40 kg.

Brigada criminalistică regională din West Kowloon a preluat cazul ieri (joi) și a inițiat imediat investigațiile, suspectând că Choi fusese deja ucisă.

S-a înțeles că ofițerii au localizat în cele din urmă cadavrul lui Choi într-un apartament din Lung Mei Village astăzi după-amiază, dar au constatat că trupul nu era întreg.

Printre cei trei bărbați arestați sub suspiciunea de crimă se numără membri ai familiei fostului soț al lui Choi, au adăugat sursele.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button