HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2023. Rac, atrageți energie pozitivă în viața voastră

♈ Berbec
Dacă ai putea avea orice, ce ai vrea să ai? Dacă ai putea fi orice, ce ai vrea să fii? Astăzi, astrele îți reamintesc de posibilitățile tale infinite, Berbec. Mișcă-ți jocul pe lucrurile mărunte, este timpul să treci la nivelul următor în toate modurile în care poți. Este în regulă dacă nu ai un plan complet. Este suficient să faci primul pas pentru a contura calea de urmat.

Sfat cosmic: continuă să mergi spre visele tale, crede în tine.

♉ Taur.
Simți astăzi un val de energie ca niciodată până acum, Taur. Permite-ți să te bucuri de dulceața care se revarsă în cupa ta. În același timp, observă moderația. Astrele te îndeamnă să urmezi o cale de mijloc.

Sfatul cosmic: observă moderația în toate.

♊ Gemeni
Chiar vrei să porți cu tine în viitor o istorie de eșecuri și respingeri? Fă o pauză: „despachetează-ți” traumele. Este timpul să renunți la lucrurile care nu-ți mai aduc fericire. Este timpul să rescrii scenariul astfel încât să îți însoțească creșterea și să îți înalțe spiritul.

Sfatul cosmic: este timpul să renunțați la trecut.

♋ Rac.
Rac, schimbați narațiunea ghinionului cu una a norocului. Atragem în viața noastră ceea ce vorbim atât de des. Schimbați-vă mentalitatea, Cancane. Spuneți „da” la tot ceea ce vă iese în cale. Dar fiți atenți – zicala „nu tot ce strălucește este aur” vă va fi de folos ca sfat.

Sfatul cosmic: atrageți energie pozitivă în viața voastră și gândiți-vă mai puțin la eșec.

♌ Leu
Leilor, dacă simțiți că sunteți pregătiți să vă întemeiați o familie, astăzi este un moment prielnic pentru a începe să vă îndreptați în această direcție. Un sfat pentru Leii deja căsătoriți este că, dacă nu vă place felul în care vă tratați unul pe celălalt, atunci reconsiderați regulile de interacțiune împreună.

Sfat cosmic: Ai încredere în sentimentele tale interioare.

♍ Fecioară

Nu trebuie să te agăți la nesfârșit de tot planul tău de acțiune, Fecioară. Calea se va deschide pe parcurs. Dacă aveți îndoieli cu privire la faptul că eforturile dvs. vor duce la o sursă de venit durabilă, lăsați aceste gânduri să dispară. Universul îți va satisface nevoile și dorințele atunci când vei fi cu adevărat pregătit pentru asta.

Sfatul cosmic: totul vine la timpul potrivit pentru cei care știu să aștepte.

♎ Balanță.

Se întâmplă să începem să ne dorim atât de mult ca o persoană din viața noastră să fie sursa a tot. Ne dorim ca el să joace mai multe roluri și să ne satisfacă toate nevoile. Incapacitatea lor de a face acest lucru devine motivul pentru care ne afundăm în descurajare și frustrare. Este timpul să te îndepărtezi de asta, Balanță. Secretul păcii, al echilibrului și al armoniei în relațiile interpersonale este să faci munca interioară și să rămâi concentrat în interiorul tău.

Sfatul cosmic: dedică-te muncii interioare asupra ta.

♏ Scorpionii
Îți amintești când nu aveai tot ce ai acum? Îți amintești când obiectivele pentru care te străduiai păreau o himeră? Astăzi astrele te îndeamnă să îți amintești asta și să mergi mai departe. Scorpionii singuri sunt încurajați să se deschidă către dragoste și romantism.

Sfat cosmic: Nu te îndoi de opțiunile tale.

♐ Săgetător
Energia lunii în creștere te îndeamnă să apeși butonul de resetare și să faci un pas spre visele despre care ți s-a spus că sunt prea puțin realiste. Ai încredere în intuiția ta și continuă să mergi înainte. Dar, făcând acest lucru, renunță la nevoia de a face totul conform programului tău. Temele mișcării și stagnării sunt susceptibile de a fi pe ordinea de zi în același timp.

Sfatul cosmic: este nevoie de o resetare – nu încercați să faceți totul peste tot și deodată.

Capricorn
În loc să te împotrivești fluxului, este mai bine să ai încredere unde te duce, Capricorni. Astrele te îndeamnă să-ți înlocuiești duritatea cu flexibilitatea acum. În ceea ce privește relațiile interpersonale – respectă-ți latura sensibilă.

Sfatul cosmic: schimbați-vă tactica, fiți mai loiali.

Vărsătorii

Există momente în viața noastră în care simțim că munca grea pe care o depunem este inutilă. Acest lucru, la rândul său, ne afectează stima de sine. Doar un memento: Vărsători, nu vă lăsați frustrați. Sunteți acolo unde trebuie să fiți și vă mișcați în ritmul potrivit.

Sfatul cosmic: nu încetați să credeți în voi înșivă și în punctele voastre forte.

Pești

Nu întotdeauna obținem ceea ce ne dorim. Și nu întotdeauna obținem ceva exact așa cum ne dorim. Dar întotdeauna obținem ceea ce este cel mai bine pentru noi, ceea ce ne sprijină creșterea noastră acum și în fiecare moment. Învățați să dați drumul. Fie că este vorba de oameni sau de lucruri. Va exista mai mult spațiu în viața ta pentru numeroasele miracole care îți vor fi trimise în cale.

Sfat cosmic: trebuie să renunți la vechi pentru a da drumul la ceea ce este înăuntru

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button