Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SPORT

Simona Halep a rămas mască! Anunţul unei rivale în plin scandal de dopaj (Video)

În aşteptarea unui verdict al tribunalului, Simona Halep a primit o nouă veste. A treia jucătoare a lumii, Jessica Pegula, a vorbit despre româncă. A făcut un gest frumos la adresa campioanei noastre. Simona nu poate participa la turneele de tenis din cauza suspendării pentru dopaj.

Cu două săptămâni înaintea scandalului de dopaj, Halep a fost acuzată de antijoc de către Jessica Pegula. S-a întâmplat la turneul de la Toronto. Adversitatea dintre cele două a dispărut între timp.

Prezentă în această săptămână la turneul WTA 1000 de la Dubai, Jessica Pegula i-a menționat numele româncei. A fost vorba despre un context pozitiv. Pegula a fost provocată de organizatori. Trebuia să nominalizeze mai multe foste campioane ale turneului din Emirate.

Primele nume care i-au venit în minte au fost Venus Williams și Halep. Americanca s-a referit la româncă pronunțându-i numele mic. Nu are niciun fel de resentiment față de sportiva noastră.

Jessica Pegula este fiica unui cunoscut miliardar american, Terrence Pegula. Americanca s-a enervat din cauza stilului de joc al Simonei. A frustrat-o atât de tare, încât a numit-o „pusheriță” pe sportiva noastră. În tenis, termenul de „pusher” este folosit pentru a descrie sportivii care joacă excesiv de defensiv, pentru a provoca erorile neforțate ale adversarilor.

Sursa Sportbull.ro

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button