Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop chinezesc în funcție de zodie pentru anul 2023

Anul Tigrului de Apă Albastră va fi înlocuit de anul Iepurelui de Apă Neagră (Pisica), care va dura din 22 ianuarie 2023 până în 9 februarie 2024.

Șobolan (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)
Șobolanul este antagonistul Iepurelui – sau mai degrabă al celei de-a doua întruchipări a acestuia, Pisica. El „vânează” Șobolanul și o poate aștepta oriunde: mănâncă, desigur, nu va mânca, dar necazul poate foarte bine să nască. Ce să facă reprezentantul acestui totem – să pună viața în așteptare? Categoric nu. Este necesar să se demonstreze pur și simplu calitățile care îl disting de alți reprezentanți ai horoscopului chinezesc – prudență și previziune, atunci totul va ieși bine. Peste fiecare dintre pașii săi, Șobolanul din anul care vine va trebui să se gândească nu de două, ca de obicei, ci de patru ori, și va fi întotdeauna un câștigător.


Bivol (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)

Taurul și Iepurele nu au nimic de împărțit: ei pasc pe „pășuni” diferite, nu se intersectează nicăieri și, prin urmare, uită adesea de existența celuilalt. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că taurul, în anul care vine, poate face tot ce vrea: astrele îi sugerează să se concentreze pe ceea ce știe să facă cel mai bine – munca. Cu cât se poate cufunda mai mult în ea, cu atât mai bine: în primul rând, fiind ocupat, va putea evita problemele, de care nimeni nu este imun, iar în al doilea rând, va putea să atingă înălțimi serioase în carieră și, în consecință, să facă ceva bani.

Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022)

Pe tigri îi așteaptă un an destul de bun, în general, dar – cu o singură condiție: să nu se implice în aventuri dubioase, indiferent de dividendele – atât morale, cât și materiale – care i se promit pentru asta. Tigrii ar trebui să rezolve problemele pe măsură ce apar, dar dacă nu există probleme, atunci nu au de ce să-și facă griji – nu este nevoie să își asume sarcini inutile – nimeni nu va aprecia acest lucru. În plus, în anul care vine, Tiger trebuie să se relaxeze cât mai mult posibil – cel puțin la mare, chiar și cu o carte pe canapea – și să își adune forțele pentru anul viitor, care se anunță a fi unul de succes pentru ei.

Iepure (Pisica) (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023)
Iepurele, în calitate de gazdă a anului, poate conta pe favorurile astrelor, care îi vor afecta toate domeniile vieții și activităților. La figurat vorbind, astrele le-au pregătit o „cușcă” confortabilă, cu un „așternut” cald și cu multe, multe și gustoase „frunze de varză” – și nu doar la propriu, ci și la figurat. În general, poate conta pe o existență liniștită și confortabilă, pe care o apreciază foarte mult. Iar dacă vrea să realizeze fapte de dragoste sau plănuiește să facă un salt în carieră, energiile anului îl vor favoriza și în acest sens, așa că este foarte important să nu rateze niciun moment bun pe durata unui an.

Dragon (1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)
Dragonii, a căror idee de viață fericită care se încadrează în binecunoscuta formulă de „chic, strălucire, frumusețe”, vor fi mulțumiți de anul care vine – le va mulțumi în toate. Mai presus de toate, le va oferi ocazia de a străluci, atât la propriu, cât și la figurat. Orice ieșire a Dragonului „în public” va fi strălucitoare și de neuitat – vor fi admirați, iar stilul lor vestimentar și manierele vor fi copiate. Dar cel mai important – va avea posibilitatea în discursurile publice de a convinge orice auditoriu de punctul lor de vedere, de care ar trebui să profite politicienii, profesorii și artiștii.

Șarpele (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)
Șarpele, în ciuda răcelii sale, pe tot parcursul anului viitor va avea sentimente fierbinți – această ardoare va fi un fel de cadou din partea Iepurelui, care, amintindu-și că șerpii își mănâncă de bunăvoie frații, va face totul pentru a-l potoli. Cel mai probabil, Șarpele își va găsi un prilej de exprimare a emoțiilor sale pozitive într-o poveste de dragoste pasională care va izbucni în viața reprezentanților acestui totem, indiferent de vârstă sau de starea civilă. Aceștia din urmă ar putea foarte bine să își părăsească vechea familie, mai ales dacă aceasta a fost recent pur nominală, și să își ia una nouă – vor reuși să le facă pe amândouă într-un an.

Cal (1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)
Calul, favorizat de Iepure, așteaptă o perioadă plăcută din toate punctele de vedere, când toate domeniile vieții sale vor fi cât se poate de echilibrate – niciunul nu va „ieși în evidență” și nu se va dezvolta în detrimentul celuilalt. La locul de muncă – creșterea carierei, în familie – liniște și ordine, financiar – ordine bună: nu este exagerat să spunem că în această perioadă va fi invidiată de mulți. Principalul lucru este să ne amintim că toate aceste beneficii morale și materiale vor ajunge la cal, dar numai dacă nu se va culca pe lauri și va munci, dobândind noi cunoștințe și abilități profesionale și construind relații cu competență.

Capra (1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)
Capra va fi, în sfârșit, apreciată – atât de către superiorii și colegii ei, cât și de către colegii de casă, obișnuiți să ia de bune toate virtuțile ei. Va fi surprinsă să constate că opinia ei este luată în considerare și că sfaturile ei sunt ascultate, ceea ce ar trebui nu numai să îi flateze stima de sine, ci și să o încurajeze să facă pași responsabili din punct de vedere profesional. Cum orice sugestie profesională făcută de Capră va fi primită cu un entuziasm fără precedent de către superiorii ei, merită să profiți de această șansă norocoasă pentru a da viață unui proiect important care va aduce atât bani, cât și faimă.

Maimuța (1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)
Maimuța, a cărei dexteritate o admiră Iepurele, va avea un an bun din toate punctele de vedere, dar va trebui să aleagă pe ce aspect al vieții și activităților sale să se concentreze – chiar și o persoană atât de agilă cum este ea nu va avea timp pentru toate. Prin urmare, acele Maimuțe, pentru care mai presus de toate activitățile lor profesionale, ar trebui să se concentreze numai pe muncă – în acest caz, pot obține un succes cu adevărat mare, pe care cu un an în urmă nici măcar nu puteau visa. Iar cei care optează pentru o viață personală vor avea o familie exemplară și o relație idilică.

Cocoș (1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)
Cocoșul, în ciuda faptului că nu are cea mai bună relație cu Iepurele, va putea lua o pauză după anul Tigrului, care a fost unul dintre cei mai dificili din viața sa. Principala preocupare a Cocoșului în acest an este să se odihnească și să capete forța de care va avea nevoie în curând. Desigur, acest lucru nu înseamnă că vă puteți relaxa și uita de tot ce se întâmplă în lume – responsabilitățile profesionale, familiale și casnice nu vor fi abolite, ci trebuie să fie la fel de active ca înainte. Dar nu vă așteptați la evenimente deosebite – în această perioadă îl vor ocoli pe Cocoș, dar cu siguranță viața nu-i va refuza „fericirea liniștită cu ferestre spre grădină”.

Câine (1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)
Câinele, a cărui loialitate și devotament este imprimată de Iepure, ar trebui să folosească anul care vine pentru a răsufla ușurat: stăpânul său va aduce pacea – sau cel puțin un armistițiu – în viața întregii omeniri, ceea ce înseamnă că calitățile de luptător ale acestui reprezentant totemic vor fi temporar nerevendicate. De ce să nu folosești acest timp pentru a-ți vindeca – „linge” – rănile morale și fizice? Câinii singuratici au toate șansele să întâlnească în sfârșit dragostea vieții lor – cea pe care au așteptat-o atât de mult timp, iar acum au găsit-o.

Porc (1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2018)
Porcul va avea un an liniștit și fără probleme – nu se prevăd complicații deosebite în niciunul dintre domeniile sale de viață și de activitate, deși cu o singură excepție – ar trebui să evite procesele și procesele, chiar dacă va fi implicată acolo în calitate de martor. Există o mare probabilitate ca pasionata Themis să nu fie de partea lor, iar acest lucru ar putea complica existența practic netulburată a reprezentantului totemului. În acest sens, vedetele îi recomandă cu tărie lui Piggy să rezolve toate problemele pe cale pașnică și, în rest, să respecte principiul „nu vezi nimic, nu auzi nimic, nu spui nimic nimănui”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button