Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

20.000 de gospodării au rămas fără energie electrică din cauza condiţiilor meteo nefavorabile

Aproximativ 20.000 gospodării au rămas fără energie electrică din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, judeţul Alba fiind sub avertizare Cod Portocaliu de vreme rea până luni, 27 februarie, ora 15.00.Potrivit ISU Alba, peste 80 angajaţi ai distribuitorului de energie electrică din judeţele Alba, Sibiu şi Bihor intervin pentru remedierea a 315 posturi de transformare cu 18.588 de utilizatori rămaşi fără energie electrică.

„În sprijinul echipajelor de la Electrica, ISU Alba a dislocat o autospecială UTV autoşenilată în vederea asigurării şi facilitării echipajelor pe drumurile greu accesibile pentru remedierea problemelor legate de utilizatori rămaşi fără energie electrică. ISU Alba a dislocat un autocamion cu cârlig cu grup electrogen de 400 KVA de la Detaşamentul de pompieri Alba Iulia la Staţia de pompieri Câmpeni pentru eventualitatea alimentării cu energie electrică a obiectivelor importante din zona afectată de fenomenele meteorologice”, precizează un comunicat de presă al ISU Alba remis, luni, AGERPRES.

În zona vizată de cod, ISU Alba a dislocat mai multe echipaje cu drujbe pentru deblocarea drumurilor blocate de arborii căzuţi pe carosabil pe DN 75, DN 74, DN 74 A şi DJ 762.

Totodată, în cursul dimineţii au fost suplimentate echipele care intervin în zona Munţilor Apuseni cu personal din tura liberă şi echipaje de la Detaşamentul de pompieri Alba Iulia şi Detaşamentul de pompieri Aiud.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button