Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 27 februarie 2023. Taur, renunță la ceea ce te trage în jos

Astăzi, 27 februarie – luna crescătoare în Gemeni. Este ca o zi care te obligă să te îndrepți spre schimbare, să faci o schimbare. În același timp, este spontană. În același timp, nu uita să te gândești la tine și la sentimentele tale. Fii deschis cu cei din jurul tău și pregătit pentru o schimbare. Nu opuneți rezistență și abandonați-vă fluxului.

♈ Berbec.
Berbec, universul știe cel mai bine ce este bun pentru tine și ce nu este. De aceea, oferă toate condițiile pentru ca lucrurile necesare și cu adevărat valoroase să se întâmple. Nu vă opuneți! Acum este momentul să te lași pradă fluxului, prin care vei învăța să te iubești și mai mult, să te accepți și să te admiri din toată inima.

Sfat cosmic: Începe să te lași dus de val și să te iubești pentru ceea ce ești.

♉ Taur
Taur, totul se întâmplă așa cum ar trebui să se întâmple. Chiar dacă ceva ți se pare greșit sau nedrept în acest moment. Acum este momentul să renunți la ceea ce te trage în jos, împiedicându-te să te dezvolți și să realizezi ceea ce îți dorești. Crede-mă, noul va fi în curând mai important pentru tine decât ceea ce a ieșit din viață. De asemenea, încearcă să-ți găsești timp pentru tine, ai grijă de tine, fă ceea ce te face fericit și îți ridică moralul.

Sfat cosmic: Renunță la ceea ce te trage în jos.

♊ Gemeni
Gemeni, acum este momentul să obții ceea ce îți dorești. Este momentul în care, ca într-un basm, toate ușile se deschid în fața ta: chiar și cele care erau închise cândva. Dar astrele te avertizează că nu totul va fi perfect. Totuși, multe depind de tine, de inițiativa ta, de ambiția ta și de acțiunile tale. Aruncă-ți temerile și îndoielile!

Sfatul cosmic: continuă să mergi înainte, lepădând temerile și îndoielile.

♋ Rac.
Rac, nu uitați, sunteți mereu sub protecția universului. Fiți încrezători în dorințele voastre și că ele se vor realiza cu siguranță. Aveți puterea interioară și toate resursele pentru a vă crea o viață mai bună. Uitați de faptul că se presupune că sunteți neputincioși în fața a ceva. Nu sunteți!

Sfatul cosmic: amintește-ți puterea ta interioară și continuă să mergi înainte.

♌ Leu
Leilor, să știți acest lucru – orice faceți acum este cel mai bun lucru pe care îl puteți crea pentru voi înșivă. Luați acest lucru ca un dat și nu mai trageți sforile asupra voastră. Respectă-ți dorințele interioare, încearcă să găsești un echilibru cu tine însuți, s-ar putea să merite să te scufunzi adânc pentru a face acest lucru.

Sfat cosmic: scufundă-te în interiorul tău și găsește un echilibru cu tine însuți.

♍ Fecioară

Fecioară, vă este mai ușor în acest moment să tăceți, să vă ascundeți, să disimulați ceva. Dar este un lucru greșit de făcut. Astăzi astrele vă îndeamnă să fiți deschis cu cei din jur, onest și sincer. Poate că dialogul nu se va înfiripa imediat și nu se va găsi imediat un consens. Dar asta este în regulă. Ceea ce este important în toate acestea este că ești pregătit pentru dialog, pregătit pentru primul pas!

Sfatul cosmic: fii deschis, onest și sincer.

♎ Balanță.

Balanță, universul are un plan perfect pentru tine. Trebuie doar să faci un mic pas înapoi și să îl lași să se întâmple. Crede-mă, în momentele de liniște și pace vei observa – este un moment de a crea ceva finit, după care vei primi roadele muncii tale. Și, în plus, va deveni și mai clar unde să mergi mai departe.

Sfatul cosmic: faceți un pas înapoi pentru a obține ceea ce vă doriți.

♏ Scorpionii
Scorpioni, este timpul să culegeți roadele. Este timpul să vă amintiți că sunteți demni de tot ceea ce ați visat, cerut și dorit. Permiteți Universului să vă ofere totul.

Sfatul cosmic: este momentul să accepți roadele muncii tale și ale eforturilor tale.

♐ Săgetător
Săgetători, astăzi s-ar putea să vi se ceară să vă asumați unele responsabilități. Dar înainte de a accepta, gândiți-vă bine dacă puteți face totul perfect și fără cusur. Acest lucru vă va distrage atenția de la planurile și activitățile dumneavoastră. Sunteți pregătiți pentru asta? De asemenea, nu vă lăsați familia și prietenii să vă stea pe gât. Ei îți cer atenția, dar tu știi deja cum să te comporți și să acționezi în astfel de situații!

Sfat cosmic: Ascultă-ți vocea interioară, ea nu te va înșela.

Capricornii
Capricorni, ești cufundat în gândurile tale acum, dar este timpul să revii la realitate și să te gândești la lucruri tangibile. Făcând acest lucru, nu mai opune rezistență și permite-ți să simți tot ceea ce se întâmplă pe deplin și complet. Stelele îți spun – ești la locul tău și tot ceea ce se întâmplă este menit să se întâmple. Tratați totul cu multă încredere.

Sfatul cosmic: nu te mai opune fluxului, cedează în fața a ceea ce se întâmplă.

♒ Vărsător

Vărsători, sentimentul tău de singurătate este înșelător în acest moment. Chiar dacă aveți această senzație, să știți că îngerii voștri păzitori sunt mereu alături de voi. Încercați să vă deschideți inima și sufletul. Credeți-mă, ați fost trimiși aici pentru a învăța să dați și să primiți iubire din abundență.

Sfat cosmic: nu ești singur, cel mai important, nu te închide în tine însuți.

♊ Pești

Pești, ai visat mult în ultima vreme. Încearcă să-ți amintești detaliile. De asemenea, încearcă să găsești un echilibru interior cu tine însuți. Nu uita de familie și de prieteni, spune-le cât de mult îi iubești mai des.

Sfat cosmic: vorbește despre iubire cu cei dragi și găsește-ți un echilibru interior.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button