RĂZBOI

Război în Ucraina, ziua 369: Rusia atacă Khmelnițki cu drone kamikaze iraniene pe timp de noapte: există morți și răniți

Trupele rusești au atacat Khmelnytskyy în această seară, 27 februarie, folosind drone kamikaze iraniene. În total, au fost înregistrate trei lovituri. Acest lucru a fost raportat de FREEDOM citând Telegramul primarului din Khmelnytskyy, Oleksandr Simchyshyn.

Potrivit acestuia, atacul a avariat o serie de clădiri, printre care case rezidențiale, iar incendiile sunt încă în curs de stingere la locul „sosirii”.

„Un alt atac terorist masiv asupra comunității din Khmelnytskyi. De data aceasta, inamicul a folosit UAV-uri. Până în prezent se cunoaște un mort și 4 răniți”, a declarat primarul din Khmelnytskyi.

Reamintim că trupele rusești au atacat Ucraina cu drone kamikaze de fabricație iraniană în această noapte, 27 februarie, de la ora 23.00 până dimineața.

Potrivit Statului Major General, în ultimele 24 de ore, rușii au efectuat cinci lovituri cu rachete și 13 lovituri aeriene, dintre care două au implicat drone Shaked-136 împotriva infrastructurii civile. Toate dronele au fost doborâte.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button