Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 28 februarie 2023. Scorpion, tratează-te cu iubire, grijă și tandrețe

Luna în creștere în Gemeni îți provoacă neliniști, temeri, gânduri sumbre, te tentează și te obligă să îți asumi riscuri inutile și să crezi în înșelătorii. Gândește-te bine la fiecare mișcare pe care o faci și nu lua decizii la cald. Astăzi este foarte ușor să cedezi la discursurile dulci ale unui răuvoitor, să accepți o aventură eșuată, fii extrem de prudent. Evită situațiile ambigue și petrece timp alături de cei dragi și de oamenii în care ai încredere. La locul de muncă, ocupă-te de sarcinile în curs de desfășurare, marile începuturi este mai bine să le amâni.

Berbec
Perfecțiunea este plictisitoare, Berbec. Urmărirea idealurilor este uneori complet de nerefuzat și, în general, lipsită de sens. Nevoia de a atinge un nivel de perfecțiune ne constrânge mai mult decât ne putem imagina. Așadar, dizolvă barierele din sufletul tău și din lumea exterioară, rămâi tu însuți și nu te lăsa rupt în favoarea ideilor altora. Amintește-ți că nu ai venit pe Pământ ca să te joci de-a micul. Ai venit aici pentru a-ți îmbrățișa unicitatea și pentru a-i inspira pe cei din jurul tău să strălucească în propria lor lumină.

Sfatul cosmic: joacă la scară mare, depinde de tine!

Taur
Astăzi, astrele îți atrag atenția asupra aderenței tale la convenții. Acestea sunt regulile și normele cu care ai crescut, poveștile în care ai crezut și narațiunile pe care le-ai interiorizat pentru că nu știai că există o altă cale. Nimeni nu pretinde că toate aceste reguli și norme nu au nicio valoare în ordinea generală a lucrurilor. Cu toate acestea, trebuie să accepți că doar tu ești creatorul conștient al realității tale, tu ai dreptul de a alege. Puneți resentimentele în trecut și începeți viața din nou? Simplu! Dacă asta este ceea ce îți dorești. Mantra ta pentru această zi: „Sunt liber”.

Sfat cosmic: Pentru a rescrie povestea vieții tale, este nevoie doar de un singur lucru – decizia ta.

Gemeni
Astăzi te afli într-o stare de uimire și de mirare. Acordă-te pentru a te bucura de toate evenimentele minunate din trecut și de ceea ce urmează să vină. Dacă frecvența ta interioară de radio este acordată pe recunoștință, devii automat cel mai puternic magnet pentru miracole. Credeți-mă, Universul vrea să vă ofere mai mult decât vă puteți imagina! Permiteți-vă să vă lăsați fermecat de viața însăși și destinul vostru se va schimba. Fiecare moment de bucurie, fiecare „mulțumesc” duce la unul mai bun.

Sfat cosmic: nu uitați să fiți recunoscători, aveți atât de multe pentru care să mulțumiți lumii.

Rac
Ați trecut prin multe încercări în ultima vreme, sunteți epuizat. Având în vedere că părți din vechea poveste încep să se dizolve încet în memorie, începi să te întrebi cine ești acum. Asta se întâmplă, nu vă temeți. Încearcă să nu te lupți cu incertitudinea, ci mai degrabă să devii asemănător cu ea. Transformați frica în entuziasm și într-o anticipare plăcută a noilor descoperiri. Pur și simplu pentru că lumea este așa cum o vedem noi. Oh, și încă un lucru! Nu vă grăbiți să-i salvați pe cei din jurul vostru, nu vă asumați toată munca care vi se oferă, nu vă temeți să ratați o oportunitate. Ai nevoie de propria ta iubire, grijă și tandrețe mai mult decât oricine altcineva în acest moment.

Sfatul cosmic: ai grijă de tine, nu lăsa vanitatea și anxietatea să pună stăpânire pe tine.

Leu
Nu mai ai energia necesară pentru a alerga după oameni, evenimente, experiențe sau oportunități. Știi că ale tale îți aparțin și își vor găsi drumul în universul tău la momentul cel mai potrivit. Tot ce trebuie să faci este să continui să te creezi pe tine însuți. Construiește-ți propria lume, înconjoară-te de cei pe care îi iubești, alege o cauză pe care o iubești – îndeplinește-ți scopul sacru. Încercați să vă imaginați că nu există obstacole. Și că îți poți dedica tot timpul visului tău. Determinați ce este cel mai important și concentrați-vă pe asta. Atunci este clar – puteți face totul!

Sfat cosmic: urmează-ți visele, nu te teme de nimic, ești mai puternic decât crezi.

Fecioară

Acum nu este momentul să te culci pe lauri. Este timpul să te întorci în joc! Preia conducerea, împărtășește-ți cunoștințele și experiența unică și inspiră-i pe ceilalți să își atingă cel mai înalt potențial. Amintește-ți cine ești, magnificul, talentatul și puternicul Fecioară. Amintește-ți tot ceea ce ai realizat, simte de ce ești capabil. Ești destinat pentru ceva mai mult, nu vei suporta o viață „normală”, nu te mulțumi cu puțin! Și devino cea mai bună versiune a ta, indiferent de situație.

Sfat cosmic: e timpul să strălucești, nu te mai mulțumi cu roluri secundare!

Balanță

Întorsătură de situație: Nu trebuie să faci totul cum trebuie, să fii perfect în tot ceea ce faci, de la înfățișare până la gânduri și acțiuni. Trebuie doar să rămâi în energia jocului și să pictezi pânza vieții tale după propriul gust. Atunci când nu te limitezi și îți strălucești propria lumină, le dai celorlalți permisiunea de a face același lucru. Sunteți o sursă de inspirație! În ceea ce privește afacerile de suflet, astrele te avertizează asupra riscului de a întâlni un egocentric capabil să te farmece. Oricine se poate lăsa cuprins de o poveste de dragoste furtunoasă, nu-i așa? Cu toate acestea, cel mai bine este să rămâi concentrată acum, ca să nu pierzi lucrurile importante prin ochelari roz.

Sfat cosmic: pictează pânza vieții tale cu cele mai strălucitoare și îndrăznețe culori.

Scorpion
Transformarea nu trebuie să fie întotdeauna haotică, tumultoasă, înspăimântătoare. Nu trebuie să fie neapărat o provocare la limită. Nu trebuie să te simți mereu blocat într-un rollercoaster fără șansa de a ieși pentru a avansa la următorul nivel de dezvoltare. Fiți blânzi, fiți amabili și aveți compasiune față de voi înșivă. Observați fiecare detaliu al zilei de astăzi pentru a putea rescrie scenariul. Chiar acum ești pe punctul de a descoperi o versiune cu totul nouă a ta.

Sfat cosmic: tratează-te cu iubire, grijă și tandrețe.

Săgetător
Membrii acestei zodii se pot simți vulnerabili și chiar neajutorați. Rănile vechi, evenimentele dureroase din trecut ies brusc la suprafață pentru a vă aminti de vremuri demult apuse. Observați. Atenția la fiecare mic detaliu vă va aduce mai aproape de vindecare, Săgetătorule. Întoarce-ți privirea spre amintirile la care trebuie să renunți pentru a avea o șansă de a merge mai departe. Cere ajutorul unui mentor, dacă este necesar. Te așteaptă lucruri mai mari și mai bune. Tot ce trebuie să faci este să faci primul pas.

Sfat cosmic: să trăiești cu durere este prea dificil. Învață să o accepți și să o lași în urmă.

Capricorn
Uite cum stă treaba, Capricorni: este posibil ca un eveniment important și mult așteptat să nu se întâmple conform programului tău. Nu se va întâmpla așa cum ți-l imaginezi în acest moment. Cu toate acestea, nu-ți permite să fii dezamăgit de propria ta realitate. În schimb, găsiți loc pentru încredere în sufletul vostru. Încrede-te într-un univers care vrea ce e mai bun pentru tine. Reamintește-ți că planul divin este perfect și conceput pentru a-ți susține creșterea. Nu încercați să spargeți realitatea, să vă asumați imposibilul. Cu cât veți avea mai multă răbdare cu voi înșivă și cu ceilalți în această perioadă, cu atât mai ușoară va fi tranziția către noua linie temporală.

Sfatul cosmic: nu este momentul să vă rostogoliți munții și să vă ocupați de proiecte grandioase.

Vărsător

S-ar putea să te afli într-o dispoziție festivă astăzi, și pe bună dreptate. Nu trebuie să aștepți să se întâmple ceva semnificativ pentru a deschide o sticlă de șampanie. Ești în viață, ești liber, îți poți îndeplini visele, ești înconjurat de familia ta spirituală! Ce poate fi mai bun? Vărsătorii care fac parte dintr-o anumită comunitate se pot simți inspirați să ia parte la un eveniment sau să participe la o adunare. Nu vă limitați, nu vă interziceți acest lucru. Luați din viață tot ce vă dictează inima.

Sfatul cosmic: ești viu și respiri! Ar putea exista un motiv mai bun pentru a sărbători?

Pești

Astăzi ai chef să accepți viața așa cum este și să te complaci în dulcele lene – dolce far niente. Încetinește. Fiți pur și simplu. Profitați la maximum de faptul că sunteți aici, acum, în acest moment prezent. Împărtășind povești cu cei dragi și cu cei dragi, păstrând spațiu în sufletele noastre pentru fiecare dintre noi. Având în vedere că trăim în plin sezon al Peștilor, dorința de a ne conecta cu elementul apă va fi, de asemenea, puternică. Înotați într-un corp de apă natural, dacă puteți, sau într-o piscină. În cele din urmă, faceți o baie rituală acasă și relaxați-vă.

Sfat cosmic: Căutați modalități de a vă calma corpul și sufletul, aveți nevoie de o pauză.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button