Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Musk își recâștigă locul de cel mai bogat om din lume

Fondatorul SpaceX, Ilon Musk, și-a recâștigat locul de cel mai bogat om din lume, după ce l-a pierdut pentru scurt timp în fața francezului Bernard Arnault.

Averea lui Musk a crescut datorită creșterii prețului acțiunilor Tesla cu aproape 70%. Acțiunile producătorului de mașini electrice au crescut cu aproape 100% față de minimul intraday din 6 ianuarie.

Compania a beneficiat și de creșterea cererii pentru mașinile sale electrice, după ce a redus prețurile la mai multe modele.

Acțiunile Tesla au crescut cu 5,5% la 207,63 dolari la New York, ridicând averea lui Musk la 187,1 miliarde de dolari.

Aceasta depășește averea de 185,3 miliarde de dolari a lui Arnault, magnatul francez în vârstă de 73 de ani care se află în spatele puternicului producător de bunuri de lux Louis Vuitton.

Ilon Musk, în vârstă de 51 de ani, a intrat în 2023 cu o avere de 137 de miliarde de dolari, devenind primul om care a pierdut 200 de miliarde de dolari din averea sa după ce acțiunile Tesla s-au prăbușit.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button