HOROSCOP

Horoscop 1 martie 2023. Capricorn, scapă de convingerile false și impuse

Astăzi, 1 martie – lună crescătoare în Gemeni. Un moment propice pentru a vă întoarce către conștiința voastră, pentru a vă asculta vocea interioară, dorințele voastre.

♈ Berbec.
Astrele îți cer să îți cultivi calmul astăzi, Berbec. Stai cu rănile tale care ies la suprafață în acest moment, în ciuda disconfortului tău. Ai nevoie să lucrezi și să renunți la o poveste veche. Detașează-te de gândurile negative, organizează o ieșire în oraș cu prietenii sau urmărește o comedie.

Sfat cosmic: Trebuie să renunți la trecut pentru ca viitorul să vină.

♉ Taur.
Răspunsurile la întrebările tale sunt destul de simple, Taur. Ele au fost în fața ta tot timpul. Doar ia-ți un moment pentru a-ți asculta inima. Dezvoltă-ți calmul pentru a te putea acorda. Acea voce interioară a înțelepciunii te ghidează să acționezi. A te alege pe tine însuți înseamnă că trebuie să renunți la unele persoane, iar asta este în regulă. Aceasta este șansa ta de a depăși vinovăția și rușinea care îți scădea vibrația.

Sfatul cosmic: ascultă-ți inima.

♊ Gemeni.
Astăzi, astrele îți prezintă o lecție de iubire de sine, de îngrijire de sine și de auto-apărare. Dorința ta de a-ți stabili priorități și de a-ți reafirma limitele este ceea ce va fi crucial aici, Gemeni. Lasă compasiunea să fie cuvântul tău magic în timp ce te îndrepți spre vocea ta interioară pentru restul săptămânii.

Sfat cosmic: acordați prioritate relației cu voi înșivă.

♋ Rac.
Nu toată lumea este destinată să danseze dansul vieții cu o anumită persoană până la capăt. În loc să încercați să vă agățați de ceva sau de cineva, renunțați cu recunoștință și grație. Ești chemat să creezi spațiu pentru ceea ce urmează să vină, Rac. Astrele te îndeamnă să lași marele plan să se desfășoare așa cum trebuie să se împlinească.

Sfatul cosmic: renunță la ceea ce te reține pe calea spre un viitor mai luminos.

♌ Leu
Bucuria este ceea ce se întâmplă atunci când ne permitem să recunoaștem cât de bune sunt cu adevărat lucrurile. Merită să reflectați asupra acestei afirmații, Lions. Astăzi aveți chef să readuceți luminozitatea și strălucirea în viața voastră, să vă numărați bucuriile și să le înmulțițiți cu zece. Astăzi aveți chef să vă adunați cei mai buni prieteni și să sărbătoriți bucuria de a trăi această viață frumoasă!

Sfat cosmic: există atât de multe lucruri pentru care să fii recunoscător. Nu doar acum, ci în fiecare moment!

Fecioară.

Universul te testează, Fecioară. Universul îți testează hotărârea pentru a vedea dacă ești pregătit să treci într-o nouă fază a vieții, așa cum spui tu. Angajează-ți spiritul de războinic și mergi înainte. Poți realiza multe pe cont propriu, dar nu uita totuși să apelezi la sprijinul celor mai apropiați de tine.

Sfatul cosmic: fii hotărât și continuă-ți drumul.

♎ Balanță.

Relația noastră cu fericirea tinde să fie confuză. Avem tendința de a o vedea ca pe o destinație. De îndată ce una dintre dorințele noastre este îndeplinită, descoperim că mai sunt încă o duzină la rând pentru a ne atrage atenția. Astrele te sfătuiesc să alegi pacea și mulțumirea cu ceea ce ai obținut deja. Alegeți să vă ridicați vibrația chiar aici, acum și în acest moment.

Sfatul cosmic: bucură-te de rezultatele pe care le-ai obținut. Mai sunt și altele care urmează să vină.

♏ Scorpion.
Răspunsul este simplu, Scorpioni. El constă în a readuce bucuria în viața ta. Reflectați asupra următoarei întrebări: „Cum pot să readuc mai multă ușurință și luminozitate în fiecare zi?”. Cei dragi și un hobby preferat vă pot ajuta să faceți acest lucru.

Un sfat cosmic: canalizează-ți energia în ceva care îți aduce bucurie.

♐ Săgetătorii
Nu este nevoie să vă rezolvați ceea ce se întâmplă în interior, Săgetătorilor. Nu este nevoie să vă raționalizați emoțiile. Îmbrățișați-vă sentimentele, într-o zi veți găsi un dar ascuns în această situație. Astrele te sfătuiesc să nu te mai izolezi în această perioadă. Căutați sprijin din partea celor dragi, ei vă vor ajuta să ajungeți la o stare de calm.

Sfatul cosmic: Acceptă ceea ce simți în acest moment.

♑ Capricorn
De fiecare dată când vă apare o credință sau un gând limitativ, apăsați butonul de pauză și observați de unde provine. Întrebați-vă: „Este această convingere o parte inerentă din tine sau ceva ce ai preluat din mediul tău?” Dacă subconștientul tău indică cea de-a doua variantă, ridică pur și simplu mâinile în sus și desprinde stratul acestor convenții. Universul îți oferă oportunitatea de a deveni cea mai bună versiune a ta, cu conștiința interioară că potențialul tău este mare.

Sfatul cosmic: scapă de convingerile false și impuse.

♒ Vărsătorii

Împărtășește-ți fericirea cu cei din jurul tău. Tot ceea ce dăruiți se va întoarce la voi din belșug, Vărsătorilor. Faceți câteva acte de bunătate în această zi, verificați-i pe cei dragi, sprijiniți un prieten dacă are nevoie.

Sfat cosmic: împărtășește pozitivitatea cu cei din jurul tău.

♊ Pești

Nu lăsa pe nimeni să-ți spună că ceri prea mult. Nu te împinge în limite care nu au fost create inițial pentru tine. Ai poftă de viață, vrei mai mult pentru tine și așteaptă-te la cel mai bun rezultat posibil. În același timp, nu te bloca pe „cum” și „de ce”.

Sfat spațial: Nu vă reprimați apetitul pentru viață.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button