Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Mugur Mihăescu primarul Bucureștiului din partea AUR? Declarații EXCLUSIVE

Mugur Mihăescu trece de la rolurile Garcea și Leana, de la „Vacanța Mare”, la un alt nivel: cel de primar….și nu orice fel de primar, ci al Capitalei, susțin surse apropiate PUTEREA. Am stat de vorbă și cu Mugur Mihăescu, care ne-a oferit, în exclusivitatedeclarații despre planurile sale politice.

Mugur Mihăescu vrea să candideze la Primăria Capitalei, din partea formațiunii politice AUR, au declarat, pentru PUTEREA.RO, surse apropiate partidului condus de George Simion. “Este preferatul lui Victor Ponta și al lui George Simion. Au avut mai multe întâlniri și așa au decis, ca Garcea (Mugur Mihăescu, n.red) să candideze la Primăria Capitalei”, au declarat sursele noastre. Potrivit acestora, Mihăescu este convins că va câștiga fotoliul de primar al Bucureștiului “Deja se crede primar. Și-a cam luat aere în cap…”, au continuat sursele politice.

Mugur Mihăescu: „O să candidez, dar unde anume, nu știu

Contactat de PUTEREA.RO, Mugur Mihăescu ne-a declarat că nu este tocmai interesat de fotoliul de primar, așa cum susțin sursele noastre. „Sunt doar zvonuri. Eu nici nu mă întâlnesc cu Ponta și cu Simion la un loc. Cu Victor (Ponta n.red) mă văd la golf, iar cu George (Simion n.red.), la noi la partid. Normal că voi candida, dar unde anume, nu știu acum. Dacă tot aplicăm principiul meritocrației, încerc să mă gândesc de zece ori unde aș putea să performez”, a declarat, pentru PUTEREA.RO, Mugur Mihăescu.

Totodată, acesta a mai spus că un primar nu poate să facă absolut nimic dacă nu are și sprijinul Consiliului local. „La Primărie, dacă nu ai și Consiliul local, poți să fii tu buricul Pământului, că nu poți să faci absolut nimic (…) Ca să fii primarul Capitalei….trebuie cântărită foarte bine treaba”, a completat Mihăescu.

Mugur Mihăescu s-a înscris în AUR în 2022

Mugur Mihăescu s-a înscris în AUR la finalul anului trecut. De asemenea, Mihăescu a postat pe Facebook o urare muzicală cu ocazia Zilei Naţionale, intitulată „Vreau AUR pentru România”.

„În ceea ce privește AUR și platforma de merit crede-mă că oamenii de valoare vin către noi. Nu-i mediatizează nimeni, pentru că nu au interes. (…) Dacă tu personal nu crezi în proiectul AUR vino să ne cunoști, să vorbim, să discutăm ideile și soluțiile pe care le propunem și dacă vrei să ajuți și să te implici te aștept cu drag, atât pe tine cât și pe cei care tu crezi că merită să vină”, i-a răspuns Mugur Mihăescu unui fan dezamăgit de asocierea cu AUR.

Mugur Mihăescu nu mai bea Red Bull și nu mai alimentează la OMV

Imediat ce țara noastră a fost refuzată de către Austria în spațiul Schengen, Mugur Mihăescu a făcut o adevărată propagandă pe rețelele de socializare împotriva companiilor austriece. La vremea respectivă, Mihăescu spunea că a renunțat să mai bea Red Bull și să mai alimenteze la OMV sau la Petrom. Totodată, Mugur Mihăescu a mai spus că, în restaurantele sale, clienții care au carduri la bănci austriece sunt nevoiți să meargă să scoată bani cash de la bancomate.

Totodată, Mihăescu afirmă că are conturi doar la bănci românești și mereu a lucrat bine cu acestea.

Cât despre Austria, acesta susține că a fost la Viena și, într-adevăr, a fost încântat de ce a văzut acolo. Acum însă, după poziția țării în raport cu România, Mugur Mihăescu spune că nu îi mai place nimic și sunt mici șansele să mai facă vreo vizită prea curând în Austria.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button