HOROSCOP

Horoscop 3 martie 2023. Taur, fii selectiv în sugestii, gândește-te mai mult la tine

Luna în creștere în Rac va aduce un sentiment de siguranță în viață. Mai mult timp pentru tine, pentru dorințele și analizele tale este de dorit. Nu este nevoie să vă uitați la alții și să faceți comparații. În plus, începutul primăverii este cel mai bun moment pentru o schimbare: faceți un plan și începeți să îl puneți în aplicare.

Berbec.
Berbec, în acest moment ești ceea ce ți-ai dorit, ai visat, ai aspirat să fii. Singurul lucru care îți lipsește este să conștientizezi realitatea și ceea ce se întâmplă, să te accepți ca atare. Astrele sugerează că ai forța interioară și șansele necesare pentru a face acest lucru. Principalul lucru este să vă acordați.

Sfatul cosmic: ești acum cine ai aspirat să fii și ai visat să fii.

Taur
Taur, ceea ce este bun pentru alții nu este bun pentru tine. Și asta este în regulă! Apreciază-ți timpul și energia. Nu spune da la toate deodată, nu accepta tot ce ți se oferă, fii selectiv și prudent. Odată cu sosirea primăverii și a căldurii gândește-te mai mult la tine, la dorințele și aspirațiile tale. Și nu vă fie teamă să scăpați de persoanele inutile.

Sfatul cosmic: fii selectiv în sugestii, gândește-te mai mult la tine însuți.

Gemeni
Gemeni, primăvara este un moment de schimbare! Odată cu sosirea căldurii, te vei simți și mai sexy, mai încrezător și mai plin de succes. Ca să nu mai vorbim de faptul că ești. Dar noua perioadă a anului va prezenta și o mulțime de oportunități care te vor împinge să acționezi. Astrele îți spun să nu lași niciun eșec din trecut să te tragă în jos și să te împiedice să faci ceea ce îți dorești și îți dorești.

Sfatul cosmic: nu lăsa eșecurile din trecut să te țină într-un loc.

Rac
Rac, ești pregătit din punct de vedere moral să întreprinzi acțiuni serioase pentru viitor, atât în viața personală, cât și în sfera profesională. Prin urmare, odată cu debutul primăverii, încercați să vă formulați în mod clar dorințele, obiectivele, un plan de realizare a acestora și acționați imediat. Universul vă va ajuta!

Un sfat cosmic: formulează-ți dorințele și acționează!

Leu
Leu, sosirea primăverii îți amintește – este timpul să acționezi și să implici Universul în toate acestea. Acesta este momentul în care toate planetele sunt alături de tine și sunt întotdeauna gata să te ajute. Dar chiar și fără acest lucru, ești capabil să realizezi ceea ce îți dorești pe cont propriu. Nu uitați să vă uniți toate eforturile și să vă stabiliți clar obiectivele.

Sfatul cosmic: Universul te va ajuta, desigur, dar și tu ești atotputernic!

Fecioară

Fecioară, atunci când avem încredere în Univers, credem – tot ceea ce se întâmplă se întâmplă exact la momentul potrivit și atunci când este nevoie. Așa că lasă planul cosmic să se desfășoare așa cum a fost planificat și la momentul potrivit. Astrele sugerează că cel mai important lucru pentru tine acum este să te relaxezi și să privești totul cum se întâmplă din exterior. În plus, începutul primăverii este cel mai bun moment pentru dragoste și pentru începuturile unei relații.

Sfatul cosmic: relaxează-te, observă și permite-ți să te îndrăgostești.

Retromercurion încurcă planurile: horoscopul primăverii 2023 pentru fiecare semn zodiacal

Balanță

Balanță, abundența nu se referă doar la bani și bunăstare financiară. Este important să ai încredere în Univers acum. El știe cel mai bine ce ai nevoie, de ce ai nevoie. Și ți-l va oferi, dar numai atunci când este cu adevărat necesar și important. Așa că schimbă-ți atitudinea față de situație, nu te mai gândi că ești lipsit de ceva, dimpotrivă, ești norocos!

Sfatul cosmic: tot ce ai nevoie, Universul ți-l va oferi la momentul potrivit.

Scorpionii.
Scorpioni, astăzi toate acțiunile tale vor avea consecințe. Așadar, cel mai bine este să nu trișezi și să acționezi cu onestitate și cu conștiința împăcată, chiar dacă acest lucru necesită ceva mai mult efort și timp. De asemenea, astăzi este ziua perfectă pentru a face lucruri pe care le-ai amânat de mult timp. De exemplu, hârțogăraia. Fă-ți o programare pentru o consultație cu un avocat, dacă aceasta o impune. Nu fiți leneși!

Sfat cosmic: toate acțiunile tale de astăzi vor avea consecințe.

Săgetător
Săgetători, astăzi cu siguranță nu este o zi bună pentru voi. Te confrunți cu apatie, durere, resentimente. Astrele sugerează că, pentru a vă îmbunătăți starea de spirit, este important să scăpați de toată negativitatea. Și înainte de a face asta, găsește o justificare pentru starea ta depresivă. Crede-mă, va fi ușor de făcut dacă știi cine este vinovatul. În plus, încercați să acordați atenție propriei persoane. În timp, totul va deveni mai clar – dacă persoana respectivă a meritat sau nu experiența și iertarea…

Sfat cosmic: concentrează-te asupra ta.

Capricornii
Capricornii, este important să fii în armonie cu sinele tău interior astăzi. Așa poți să te infuzezi cu energie și să auzi ce îți spune intuiția. Și nu uita că, dacă folosești ritualuri și practici, acestea sunt profund personale. Cel mai bine este să vă găsiți propriul mod de a vă hrăni și de a vă umple de energie.

Sfat cosmic: este important să fii în armonie cu sinele tău interior astăzi.

Vărsător

Vărsător, sosirea primăverii și a căldurii aduce o oportunitate pentru tine de a renunța la trecut și de a te desprinde de povești vechi. Este important să înțelegeți ce resurse aveți acum pentru acest lucru. Toate acestea pot avea un impact negativ asupra comunicării cu cunoștințele și prietenii. Vei fi atât de absorbit de propriile probleme încât nu vei putea să asculți poveștile de milă ale prietenilor tăi. Dar este important să stabiliți limite și să fiți selectivi.

Iată un sfat cosmic: începeți să renunțați la lucrurile vechi.

Pești

Pești, pentru tine, sosirea primăverii nu este momentul pentru ceva luminos, tandru, afectuos. În acest moment ești mai mult cufundat în grijile tale și îți dorești ca totul să se împlinească, ca și cum ar fi dictat de peștișorul auriu. Dar crede-mă, universul are propriile planuri, știe mai bine ce și când trebuie să se întâmple. Astrele îți spun să nu mai fii nepoliticos și aspru, să te controlezi, să nu te implici în conflicte, chiar dacă ești provocat. Concentrează-te pe tine acum și conștientizează că tot ceea ce se întâmplă va avea un efect mai bun asupra vieții tale în viitor!

Sfatul cosmic: tot ceea ce se întâmplă este pentru îmbunătățirea vieții tale. Credeți doar în asta!

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button