Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Când Putin cel colectiv îl va elimină pe adevăratul Putin – fost ofițer KGB

Nu doar Rusia, ci întreaga lume este amenințată de un singur om – Vladimir Putin. Această opinie a fost exprimată într-un interviu acordat de Serghei Jirnov, fost ofițer al KGB al URSS și al Serviciului de Informații Externe al Rusiei și consultant internațional.

„Pe de o parte, pentru că Putin, care este sinucigaș, care este un om fixat pe Ucraina, care pur și simplu a fost pălmuit de două ori de Ucraina cu Ianukovici și care pur și simplu își reglează conturile cu țara și cu oamenii care i-au dat aceste palme. Un om, care trăiește în realitatea lui complet paralelă, care nu înțelege nimic din ceea ce se întâmplă în lume sau în Rusia, nimic. Este o persoană, care este în război cu toți clienții săi și cu toți furnizorii săi, care îi dau bani și toate lucrurile pe care el nu le produce. Așadar, Putin nu are niciun fel de raționalitate. Asta e una”, a spus el.

În plus, potrivit consultantului, mai există și Putin cel colectiv.

„Care este și el încăpățânat și spune: „Da, da, da, da, indiferent ce se întâmplă, vom continua”. Pentru că, dacă acest Putin colectiv ar fi fost rațional, l-ar fi ‘șters’ demult pe adevăratul Putin. Pentru că nu există nicio cale bună de ieșire din această situație pentru adevăratul Putin, persoana Vladimir Vladimirovici Putin. Nu există nicio cale de ieșire”, a declarat Jirnov.

El și-a împărtășit, de asemenea, opinia cu privire la momentul în care Putin ar putea fi lichidat:

„Când vor vedea întregul buget militar, care le convine până acum. Îl cosesc acum, cineva face miliarde acum. Cineva face miliarde de pe urma lor. Când își vor da seama că nu există nicio cale de scăpare, că îi trage pe toți în mormânt.

Fără ieșire, explică Jirnov, este atunci când Rusia nu are nicio ieșire pe câmpul de luptă.

„Armata ucraineană este cea mai puternică, iar problema armatei ucrainene acum nu este forța sa, ci aprovizionarea sa. Dacă lumea occidentală i-ar oferi provizii militare exact atât cât are nevoie Zaluzhni, conform programelor militare, Ucraina ar putea bombarda Rusia într-o lună. Dar nu li se dă acest lucru. Iată unde Ucraina este blocată, pe de o parte. Dacă dintr-o dată vine totul, atunci, bineînțeles, va începe înfrângerea Federației Ruse, atunci vor începe să se gândească mai mult. Ei au înțeles deja totul, toată lumea din jurul lui Putin, el este singurul care nu a înțeles nimic. Își ascut cuțitele și ei… unii speră că se va risipi, unii speră că va muri singur, unii vor să tragă de timp pentru o vreme, pentru că ei spun: „Ei bine, uite, strict vorbind, ce avem de pierdut în acest război? Nu pierdem nimic în el. Sunt vreo 200-300 de mii de carne, pe care ucrainenii o distrug. Dar ce avem noi din această carne? Avem 145 de milioane în rezervă și 25 de milioane în rezerva Ministerului Apărării. Încă nu am fost sancționat în mod special, pot să vând tot ce pot și să transfer în țările potrivite. Pot să fac bani din acest război. Pot, de asemenea, să închei o grămadă de contracte, să spăl bugetul de stat al Federației Ruse. Cei care au fost deja prinși în focul încrucișat sunt Abramovici, ale căror cluburi au fost efectiv arestate. Ceilalți nu au încă probleme”, a declarat fostul ofițer KGB.

El a precizat că forțele armate rusești ar trebui să fie înfrânte pe front, iar Ucraina ar trebui să recucerească ceva semnificativ – Melitopol, Crimeea sau să îi dea afară complet pe ocupanți din Donbass.

„Atunci da. Sau trebuie să se întâmple ceva pe plan intern, dacă dintr-o dată poporul rus, niște oameni abstracți, profunzi, se trezesc brusc și spun: „Băieți, ce faceți acolo?”. Dar este puțin probabil, pentru că știm că pentru acești oameni profunzi au venit cu cel mai tare lucru – da, fiul tău a murit, dar ți-au dat 5 milioane pentru el. Acest fiu ar putea fi un alcoolic, ar fi putut avea o educație proastă și dintr-o dată a primit 5 milioane și a fost OK. În acest sens, până acum toată lumea din Rusia este mulțumită de această situație”, a rezumat Jirnov.

Sursa Freedom

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button