Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Disperare în familia unor români din Grecia, al căror fiu a fost dat dispărut după accidentul feroviar îngrozitor

Printre pasagerii daţi dispăruți în urma accidentului s-ar putea afla și un român. Dispariţia lui a fost anunţată printr-un apel telefonic la Consulatul României din Salonic.

Diplomații români au luat legătura cu autoritățile locale și cu reprezentanții spitalelor pentru a verifica informația, potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe.

Familia tânărului român a postat un anunț pe rețelele de socializare în care a cerut ajutor, în speranța că cineva ar putea avea informații despre soarta lui.

Multe familii sunt în situații asemănătoare. Mirela Routsi este disperată pentru că nu știe nimic despre fiul său, care era într-unul din vagoane.

Să-mi spună și mie cineva… Nu știu dacă în momentul accidentului era la locul lui. Asta vreau să întreb, dacă l-a văzut cineva.

În urma tragediei de pe linia ferată, grecii au protestat în ultimele două zile la Atena. În jur de 2.000 de persoane au manifestat violent, inclusiv cu cocktailuri Molotov. Poliția a intervenit în forță pentru a dispersa mulțimea furioasă, care se indrepta spre sediul guvernului.

Mare parte din ceea ce s-a întâmplat înainte de coliziunea care a ucis 57 de persoane rămâne neclar. Oficialii și experții au căzut însă de acord asupra unui lucru: dacă un sistem modern de siguranță ar fi fost pus în aplicare, așa cum era planificat, ar fi fost aproape imposibil ca un tren de marfă să ajungã pe aceeași linie cu un tren de pasageri aglomerat. Guvernul elen ar fi trebuit sã instaleze acest sistem încă de acum 3 ani.

Sursa Tvr.ro

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button