HOROSCOP

Horoscop 4 martie 2023. Fecioară, mulțumește Universului pentru tot ce ai

Luna în creștere în Leu va aduce ceva agitație, haos și confuzie în viața zodiei. Dar nu cedați în fața factorilor externi. Rămâi calm și continuă pe drumul ales, indiferent de situație.

Berbec
Berbec, cei din jurul tău vor fi mereu nemulțumiți de ceva, vor încerca să dea sfaturi și să-ți spună cum să-ți trăiești viața așa cum trebuie și cum ar trebui să acționezi. Dar astrele te sfătuiesc – nu-i lăsa să-ți înăbușe intuiția și dorințele. Nu-i lăsa să se îndoiască de dorințele tale, de obiectivele și de modalitățile de a le atinge. Ai încredere în sentimentele tale interioare, în puterea, înțelepciunea și experiența ta. Ele vă vor conduce cu siguranță spre succes.

Sfatul cosmic: Ascultă-te pe tine însuți.

Taur
Taur, învață să te iubești în toate felurile: vulnerabil și vulnerabil, ascuns și închis, deschis și dispus să dăruiești iubire lumii. Venirea primăverii este un bun prilej de a te accepta așa cum ești!

Sfat cosmic: învață să te accepți așa cum ești.

Gemeni
Gemeni, astăzi este cea mai bună zi pentru a nu mai alerga după nimic, rezistă și oprește-te. Dar continuă să îți asumi riscuri, ascultă-ți inima și acționează în funcție de indicațiile și impulsurile ei.

Sfat cosmic: asumă-ți riscuri și fii atent la impulsurile tale spirituale.

Rac
Rac, treceți printr-o perioadă nefastă în acest moment. Vă simțiți singuri după ce v-a frânt inima o persoană în care ați avut încredere din toată inima. Dar, în ciuda perioadei dificile din viața ta, înțelegi clar că a purta ranchiună pentru o perioadă lungă de timp este imposibil. Nu va exista viață și dezvoltare cu acest sentiment. Și acest lucru este adevărat! Deci, continuați să fiți deschis, sensibil, atent la lumea din jurul vostru. Credeți-mă, meritați tot ceea ce vă doriți.

Sfatul cosmic: continuă să fii deschis la lumea din jurul tău.

Leu
Lei, astăzi este cel mai bun moment pentru a vă asuma riscuri. Începând să te miști, vei fi mai aproape de a obține ceea ce îți dorești. Aveți toate resursele necesare pentru a face acest lucru. În plus, nu uitați de sănătatea voastră. Este mai importantă ca niciodată. Astrele îți spun că este important să acorzi atenție și bunăstării tale.

Sfatul cosmic: asumă-ți riscuri pentru a-ți împlini visele. Toate resursele pentru a face acest lucru sunt acolo.

Fecioară

Fecioară, dacă te hotărăști brusc să numeri toate minunile care ți se întâmplă în ultima vreme, îți vei da seama – sunt exagerate. Viața este literalmente debordantă de ele. Așa că, înainte de luna plină, mulțumiți Universului pentru tot ceea ce aveți. În special persoanelor care îți oferă dragostea, atenția și tandrețea lor. În afară de asta, amintește-ți și de momentele neplăcute. Analizarea lor este, de asemenea, o parte importantă pentru dezvoltarea ulterioară.

Sfat cosmic: mulțumește Universului pentru tot ce ai.

Balanță

Balanță, chiar dacă momentele negative din trecut le-ai depășit de mult, există momente în care ne aducem aminte de ele, rănile încep să sângereze din nou. Nu trebuie să vă opuneți. Face parte din viața ta și ai un loc în inima ta pentru ea.

Sfatul cosmic: tratează trecutul cu dragoste și recunoștință.

Scorpion
Scorpionilor, nu uitați că treceți prin viață cu marea protecție a Universului, cu o dorință incredibilă de a obține ceea ce vă doriți și cu convingerea că așa va fi. Crede-mă, există toate șansele să întorci situația în direcția ta – de partea apropierii de succes. De asemenea, încetinește puțin și fii atent – în jurul tău se întâmplă miracol după miracol.

Sfat cosmic: Fii conștient de puterea ta care te poate aduce mai aproape de ceea ce îți dorești.

Săgetător
Săgetători, tot ceea ce ai nevoie cu adevărat va ajunge cu siguranță la destinație. Dar numai atunci când ai cu adevărat nevoie de ea. Așa că nu te concentra pe posibilele piedici, continuă să mergi înainte știind că ești iubit și susținut. De asemenea, nu le ascundeți oamenilor la care țineți cât de mult îi iubiți.

Sfatul cosmic: continuă să mergi înainte, nu te concentra pe piedici.

Noroc: Cele cinci semne zodiacale cu bani în mână

Capricorn
Capricorni, sosirea primăverii este un moment de schimbare. Acum încep să se deschidă în fața ta toate ușile care altădată erau închise. Totuși, nu credeți că totul va merge atât de ușor și de ușor. Continuă să îți ții în continuare viața în mâinile și puterea ta. Făcând acest lucru, nu vă fie teamă să priviți frica în ochi. În acest fel, poți face loc pentru ceva nou și frumos.

Sfatul cosmic: continuați să preluați controlul asupra vieții voastre și nu vă fie teamă să priviți frica în ochi.

Vărsător

Vărsător, probabil că treceți printr-o despărțire chiar acum. Indiferent de motive, să îți iei rămas bun de la cineva este întotdeauna dificil. Dar încercați totuși să fiți recunoscători pentru toate momentele bune și rele petrecute împreună. În zilele următoare, încercați să vă concentrați asupra experienței, să vă angajați în introspecție. Alegeți calea de minimă rezistență pentru o recuperare rapidă.

Sfatul cosmic: înotați cu fluxul pentru a vă întoarce cât mai repede pe drumul cel bun.

Pești

Pești, tot ceea ce se întâmplă acum, oricât de stupid ar părea acum, este necesar pentru lucruri mai bune în viitor. Așa că încearcă să treci cât mai repede peste această perioadă neplăcută, lasă situația să treacă. Înțelegi, ai profitat la maxim de relație, iar în momentul următor, aceasta este goală. Fă loc acum în viața ta pentru lucruri noi și mai bune!

Sfatul cosmic: Renunță la situație pentru un viitor mai bun.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button