RĂZBOI

Război în Ucraina – Ziua 374: Ucrainenii au respins peste 150 de atacuri inamice în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, apărătorii ucraineni au respins peste 150 de atacuri inamice în cinci direcții, notează Statul Major General al forțelor armate ucrainene

„Inamicul își concentrează principalele eforturi pe desfășurarea de acțiuni ofensive în direcțiile Kupyan, Liman, Bakhmut, Avdeev și Shakhtar. În ultimele 24 de ore, apărătorii noștri au respins peste 150 de atacuri inamice asupra lor.”

„Continuând agresiunea armată, armata rusă de ocupație suferă zilnic pierderi semnificative în efective. Anterior, am raportat despre unitățile medicale supraaglomerate din așezările ocupate temporar din regiunea Donețk.

În unul dintre spitalele din orașul Horlivka a fost instruit recent să mărească numărul de paturi pentru a primi răniții invadatorilor”.

Federația Rusă a lansat 32 de atacuri aeriene și șase atacuri cu rachete și a efectuat 84 de atacuri cu lansatoare de rachete, în special împotriva infrastructurii civile.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, inamicul a bombardat așezările Medvedivka din regiunea Cernihiv; Sobki, Bachivsk, Ulanovo, Kucherovka, Bilokopytovo, Starikovo, Khodino, Ryzhovka, Atinske, Pavlovka și Ryasne din regiunea Sumy și districte din aproximativ 10 așezări din regiunea Harkov. Printre acestea se numără Strelechya, Staritsa, Volchansk, Budarki și Ambarnoye.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button