Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

4 copii au murit într-un incendiu din Serbia

Un incendiu într-un oraș din sud-vestul Serbiei a ucis patru copii și i-a rănit pe părinții lor, a anunțat duminică poliția.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 7.00 dimineața într-unul dintre apartamentele unei clădiri rezidențiale din Novi Pazar, la aproximativ 200 de kilometri sud-vest de Belgrad.

Poliția a declarat că pompierii au ajuns la fața locului la câteva minute după ce au fost alertați, dar că apartamentul era deja cuprins de flăcări.

Pompierii i-au găsit pe toți copiii într-o singură cameră. Se pare că au murit din cauza intoxicației cu monoxid de carbon, se arată într-un comunicat.

Părinții se aflau într-o altă cameră și au fost spitalizați, a precizat poliția. Ziarul Novosti a relatat că aceștia au suferit arsuri grave.

Nu a fost imediat clar ce a provocat incendiul.

„Deși pompierii au reacționat rapid și au ajuns la fața locului, se pare că incendiul a izbucnit mult mai devreme, deoarece era într-un stadiu avansat”, a declarat poliția.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button