Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Clotilde Armand preferă să amendeze bucureștenii, decât să construiască parcări

Bucureștiul are un deficit uriaș de parcări, iar primarii, fie că este vorba despre cei de sector, fie că este vorba despre cel general, Nicușor Dan (n.r. amendat chiar pentru că nu a plătit parcarea), au făcut concurs care construiesc cât mai puține locuri de parcare. De altfel, moda în București este de a trasa linii pe partea carosabilă și să fie numite ”loc de parcare”, nu de a construi parcări.

Lucrurile nu stau altfel nici în cel mai mare și bogat sector al capitalei. În ultima lună s-au dat peste 10.000 de amenzi sau au fost trimise comunicări pentru parcări în locuri interzise, precum pe treceri de pietoni sau în stații STB, spune, sâmbătă, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Clotilde Armand a transmis, sâmbătă, pe Facebook, că se dau amenzi serioase pentru cei care au impresia că „nesimțirea și tupeul primează în fața celor care vor TrotuareLibere și un oraș unde bunul simț să nu fie pe cale de dispariție”.

Astfel, spune primarul Sectorului 1, Poliția Locală a intensificat în ultimele luni amenzile pentru parcările ilegale.

„În ultima lună s-au dat peste 10.000 de amenzi/comunicări pentru parcari în locuri interzise (treceri de pietoni, stații STB etc). Chiar dacă măsura de la Sectorul 1 este un record pentru București eu sunt de părere că nu este suficient pentru câtă nesimțire au unii. Le vom răspunde pe măsură”, spune primarul Clotilde Armand.

În perioada 2021-2022 au fost ridicate 4.250 mașini, față de 1.254 în perioada 2018-2019. Peste 320 de mașini au fost deja valorificate.

Armand face apel la cetățeni să semnaleze la telefonul 021.9540 prezența pe domeniul public a mașinilor vechi abandonate, care îngreunează atât traficul pietonal, cât și cel rutier.

Sursa Stiripesurse

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button