Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Fetiță ucraineană de 14 ani găsită inconștientă în Anglia: Copilul a murit la spital

O ucraineancă în vârstă de 14 ani a murit în Anglia, după ce a fost găsită sâmbătă inconștientă pe o plajă din comitatul Devon, în sudul Angliei, scrie Sky News.

Poliția a declarat că a primit sâmbătă un raport privind dispariția unei adolescente în zona Dawlish din Devon. Au fost efectuate căutări cu sprijinul unui elicopter al poliției și al pazei de coastă, iar fata a fost găsită inconștientă pe plaja Dawlish.

Fata a fost transportată cu elicopterul la Royal Devon and Exeter Hospital, unde a murit ulterior. Identitatea ei a fost identificată în mod oficial, iar rudele apropiate au fost informate de moartea ei.

Poliția a declarat că nu este clară cauza morții ei. Forțele de ordine au cerut tuturor celor care dețin imagini de pe camerele de supraveghere care ar putea ajuta la anchetă să se prezinte.

„Fata decedată era o cetățeancă ucraineană care locuia în zona Dawlish; Ambasada Ucrainei a fost contactată, iar Ministerul de Interne a fost, de asemenea, informat cu privire la incident”, a declarat detectivul Becky Davies de la Poliția din Devon și Cornwall.

„Acest deces este în prezent tratat ca fiind inexplicabil și o anchetă privind circumstanțele în care a avut loc este în curs de desfășurare. Gândurile noastre se îndreaptă către familia și prietenii adolescentei în aceste momente tragice”, a adăugat Davis.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button