Ingrediente
porții: 5
fasole roșie 400 g
ouă 5 buc.
ceapă 2 buc.
usturoi 5 cuișoare
ulei vegetal 2 linguri.
coriandru 0,5 linguriță.
piper negru măcinat 0,5 linguriță.
Pregătirea:
PASUL 1.
Înmuiați fasolea roșie în apă, apoi fierbeți-o până se înmoaie.
PASUL 2
Tăiați și prăjiți ceapa, adăugați fasolea, usturoiul pisat, condimentele și sarea.
PASUL 3.
Gătiți totul împreună timp de câteva minute.
PASUL 4.
Separat, bateți ouăle cu o furculiță și asezonați-le cu sare.
PASUL 5.
Se toarnă peste mâncarea din tigaie, amestecând pentru a se combina.
SFAT .
Presărați verdeața peste aperitiv.
Poftă bună!
Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!