SOCIAL

Românul dat dispărut după tragedia feroviară din Grecia a fost găsit mort

Ionuţ, românul dat dispărut după tragedia feroviară din Grecia, a fost găsit mort. Familia românului a fost anunţată de autorităţile din Grecia că Ionuţ se numără printre victimele accidentului de tren, informează RomâniaTV.net

Salvatorii sunt aşteptaţi să încheie eforturile de a găsi cadavrele victimelor accidentului feroviar produs în urmă cu trei zile în Grecia, pe măsură ce furia oamenilor faţă de accident creşte. La trei zile după ce trenul de pasageri care ducea la Salonic s-a ciocnit cu un tren de marfă care venea în afara oraşului Tempe, ucigând cel puţin 57 de persoane, operaţiunea de localizare a pasagerilor dispăruţi va fi probabil încheiată, au spus oficialii, potrivit The Guardian.

Ce spun rudele

Din păcate, printre victime, se află şi un român. Potrivit rudelor, Ionuţ se dusese la Atena să dea examen auto şi avea bilet de întoarcere la Salonic în trenul morţii.

Ieri, un bărbat, care spune că este fratele lui Ionuț, românul dispărut după tragedia din Grecia, a venit în faţa jurnaliştilor eleni cu poza lui şi le-a spus că acesta s-a urcat în tren în staţia Katerini şi avea ca destinaţie finală Atena.

Noaptea trecută, autorităţile din Grecia au reuşit identificarea lui Ionuţ printre victimele accidentului de tren produs marţi dimineaţă.

După aflarea veştii morţii lui Ionuţ, o membră a familiei a postat mai multe fotografii pe Facebook cu Ionuţ şi a scris un mesaj de adio. „Dumnezeu să te odihnească, suflet bun. Ai luat cu tine o parte din mine. M-ai distrus, nu am cuvinte”, a scris Gina Todor.

Bilanțul victimelor

Până în prezent, bilanţul este de 57 de morţi, însă pe măsură ce victimele sunt identificate, acesta creşte.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button