Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 9 martie 2023. Scorpion, lasă lumina să intre în viața ta

Astăzi, 9 martie – lună în descreștere este favorabilă pentru finalizarea cu succes a lucrărilor începute anterior. Este, de asemenea, un moment bun pentru a întoarce o pagină veche din viața ta și a deschide un nou capitol.

Berbec
Berbec, este normal să nu ai toate răspunsurile. Este normal să nu ai o foaie de parcurs sau o direcție precisă în care te îndrepți. Continuă să mergi înainte, pas cu pas. În timp ce ești în întuneric cu privire la o serie de aspecte ale vieții tale, vei începe să înțelegi alte lucruri.

Sfatul cosmic: totul va deveni clar atunci când ceața se va risipi.

Taur
Săptămâna aceasta te arăți ca fiind cea mai bună versiune a ta. Acum este momentul perfect pentru a-ți descărca nesiguranțele și a te umple de noi forțe. Susține-ți adevărul și inspiră-i și pe alții să facă același lucru, Taur.

Sfatul cosmic: fii real.

Gemeni
Nu trebuie să fim perfecți! Nu trebuie să facem totul bine. Singurul lucru de care avem nevoie este să îmbrățișăm cursul vieții și să ne distrăm pe parcurs. Așadar, scufundă-te în fluxul vieții și în posibilitățile infinite! Stelele îți spun – puterile care sunt acolo pentru a te ajuta să îți îndeplinești cele mai nebunești vise, Gemeni!

Sfatul cosmic: scufundă-te în fluxul vieții și bucură-te de prezent.

Rac
Sunteți demni de dragostea pe care o doriți. Sunteți demni de abundența pe care o căutați în mod activ. Fă-ți loc pentru ca totul să fie al tău, Rac. Ghizii tăi spirituali lucrează activ pentru a te ajuta să elimini blocajele din interior și exterior. În acest fel, te reconectezi și cu latura ta sensibilă sub influența Lunii în scădere.

Sfatul cosmic: fă loc în viața ta pentru nou.

Leu
Nu este nevoie să vă concentrați pe ceea ce nu merge. Concentrează-te pe abundența care vine în viața ta. Este o zi în care să-ți scrii un bilet de mulțumire și să recunoști toate modurile în care ai crescut, Lions.

Sfat cosmic: înmulțiți-vă bucuriile, numărați-vă binecuvântările.

Fecioară.

Nu trebuie să câștigi aprobarea tuturor. Rămâi fidelă ție însăți. Rămâi fidelă misiunii tale, Fecioară. Acordă-ți permisiunea de a face ceea ce îți oferă bucurie. Atunci viața se va desfășura cu siguranță în culori noi.

Sfatul cosmic: rămâi fidelă ție însăți.

Balanță

Ai nevoie de un spațiu sigur pentru a sparge barierele și a îndepărta numeroasele măști pe care le porți. Acordă atenție de unde vine nevoia ta de a te proteja în mod constant și cum interferează acest lucru cu realizarea dorințelor tale. Este timpul să te întorci în fluxul vieții și să ai încredere unde te duce, Balanță. Este timpul ca tu să îți deschizi din nou inima.

Sfatul cosmic: ai încredere unde te duce viața.

Scorpion
Vindecarea este un proces misterios. Sunt zile în care simți că ți-ai învins toți demonii. Și apoi sunt zile în care acei demoni reapar, amintindu-ți că mai ai ceva de făcut. Oriunde te-ai afla în călătoria ta, nu pierde darul iubirii și al acceptării. Permiteți ca ceea ce râvniți să curgă prin voi, fără a încerca să o controlați în vreun fel.

Sfatul cosmic: lasă lumina să intre în viața ta.

Săgetător
Astăzi astrele îți cer să aduci iubire și compasiune în viața ta de zi cu zi, să te apropii de cei pe care îi consideri familie. Nu-ți subestima puterea de ascultare activă, Săgetătorule. Nu subestimați puterea cuvintelor de încurajare și de afirmare.

Sfat cosmic: nu uita că vorbele au o mare putere.

Capricorn
Folosește-ți puterea cu înțelepciune. Ar trebui să te gândești bine la intențiile tale și să ai încredere în Univers pentru a te ajuta pe drumul tău. Fii specific în a-ți contura dorințele, Capricorni.

Sfatul cosmic: gândește-te bine la planurile tale.

Vărsător

Energia Lunii în descreștere te va ajuta să îți trezești romantismul interior. Pentru unii Vărsători, este în joc o întâlnire cu jumătatea ta semnificativă. Aveți încredere acolo unde vă conduce busola interioară.

Sfat cosmic: trezește-ți romantismul interior.

Pești

Astrele vă îndeamnă să vă regândiți obiceiurile. Fă schimbări în viața ta care vor fi benefice pentru creșterea ta. Apucă-te de un nou hobby, încorporează mai multe alimente sănătoase în dieta ta și fă-ți noi asocieri.

Sfat cosmic: Revizuiește-ți obiceiurile.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button