EXTERNE

Atac armat într-o biserică din Hamburg. Șapte persoane au fost ucise

Un schimb de focuri de armă la o biserică a Martorilor lui Iehova din Hamburg s-a soldat cu cel puțin șapte morți, relatează Bild. Poliția crede că autorul însuși al atacului s-ar putea afla printre cei morți.

Cel puțin șapte persoane au fost ucise și alte opt rănite într-un schimb de focuri de armă care a avut loc joi, 9 martie, la o biserică a organizației religioase Martorii lui Iehova din Hamburg, relatează Bild.

Poliția a confirmat atacul armat de la o biserică din cartierul Gross Borstel din Hamburg, dar nu a precizat numărul victimelor. De asemenea, a fost confirmat faptul că toate persoanele decedate aveau răni de glonț pe corp. Evenimentele au avut loc în jurul orei locale 21.00. Nu sunt disponibile încă date despre posibilele motive ale crimei.

Ulterior, un purtător de cuvânt al poliției a declarat că forțele de ordine nu au dovezi că agresorul sau agresorii ar fi putut fugi de la locul faptei. Poliția crede că este posibil ca însuși atacatorul să se afle printre morți și că crima a fost comisă într-o stare de amok, adică de agresivitate oarbă și nemotivată.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button