Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CULINAR

Supa de mazăre de post

Supa de mazăre de post, din motive evidente, va fi pe placul celor care au renunțat la produsele de origine animală, temporar sau definitiv. Îi va mulțumi, de asemenea, pe cei care vor să slăbească, deoarece acest fel de mâncare, cu toată lejeritatea sa, este destul de sățios și vă permite să scăpați de ideea de a mânca o dată sau de două ori înainte de masa principală. În plus, nu veți găsi niciun ingredient scump în supa de mazăre slabă, ceea ce, din nou, este foarte plăcut. Este atât de ușor de făcut încât chiar și cel mai neexperimentat bucătar o poate face.

Ingrediente
Mazăre tocată (jumătăți) 200 g
morcov 1 buc.
ceapă 1 buc.
3 cartofi
sare, piper după gust

Mod de preparare
Pasul 1

Clătiți bine mazărea pentru ciorba de post, înmuiați-o în apă rece timp de o oră. În acest timp, spălați și decojiți legumele. Se taie cartofii în cubulețe.

Pasul 2
Fierbeți supa de mazăre, adăugați mazărea în apa clocotită. Adăugați mazărea în apa clocotită, îndepărtați spuma când apa începe să fiarbă din nou. Adăugați cartofii.

Pasul 3
Radeți morcovii pentru supa de mazăre de post și tocați mărunt ceapa și adăugați-o în supă. Se condimentează cu sare și piper după gust.

Pasul 4
Se fierbe supa de mazăre pentru Postul Mare cu capacul pe foc mic până când mazărea este aproape pasată. Poftă bună!

Supa de mazăre de post va căpăta o aromă mai bogată și mai multă savoare dacă cu 5 minute înainte de a o pune în farfurie adaugi câțiva căței de usturoi, pătrunși prin presă.

Sfat util
Pentru ca supa de mazăre de post să se gătească repede, puneți fasolea la înmuiat în apă rece nu timp de 1 oră, ci peste noapte (dimineața, clătiți-o bine, aruncând-o într-o strecurătoare). Alternativ, folosiți doar mazăre tocată.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button