Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
MOLDOVA

54 de protestatari pro-ruși au fost reținuți la Chișinău

La 12 martie, poliția moldovenească a raportat că alte 54 de persoane, inclusiv 12 minori, au fost reținute la Chișinău.

Forțele de ordine au precizat că toate persoanele reținute intenționau să participe la un protest organizat de Partidul Șor și susținătorii acestuia în centrul capitalei.

Poliția a declarat că deținuții au avut un comportament suspect și au fost găsiți având asupra lor obiecte interzise, în special cuțite.

Toți deținuții au fost duși la o secție de poliție

Vă reamintim că, cu o zi înainte, pe 11 martie, forțele de ordine au declarat că la mitingul de astăzi erau planificate tulburări în masă.

Poliția moldovenească a declarat că a descoperit un grup de organizatori de revolte la proteste. Grupul a fost coordonat din Rusia.

Vă reamintim că Statele Unite consideră că indivizi care au legături cu serviciile secrete rusești plănuiesc să organizeze proteste în Moldova pentru a răsturna guvernul și a instala un guvern mai pro-rus.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button