Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CULTURĂ

Au fost anunțați câștigătorii premiilor Oscar 2023

Cea de-a 95-a ceremonie de decernare a premiilor Oscar a avut loc la Los Angeles. Cel mai bun film a fost desemnat „All, Everywhere at Once”, în regia lui Dan Kwan și Daniel Scheinert.

Filmul a obținut statuete pentru cel mai bun regizor, cel mai bun montaj și cel mai bun scenariu original. Actrița Michelle Yeoh din Malaezia, care a interpretat rolul principal în film, a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță. Premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar i-a revenit lui Jamie Lee Curtis, iar premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar i-a revenit lui Ke Huy Quan – ambii au jucat, de asemenea, în „All, Everywhere at Once”.

Despre ceilalți câștigători ai premiilor:
Cel mai bun actor – Brendan Fraser („The Whale”);
Cel mai bun scenariu adaptat – „Women Speak”;
Cel mai bun director de imagine – James Freund („No Change on the Western Front”);
Cel mai bun film de animație: „Pinocchio”, de Guillermo del Toro;
Cel mai bun film străin – „Pe frontul de vest fără schimbare”;
Cel mai bun documentar de scurt metraj – „Elephant Chargers”;
Cele mai bune efecte vizuale – „Avatar: The Way of the Water”.

Pentru prima dată din 1961 încoace, ceremonia de decernare a premiilor Oscar a avut loc fără covor roșu. Anul acesta, covorul a fost o nuanță de șampanie. Decizia de a schimba culoarea a fost luată de consultantul de creație Lisa Love, unul dintre editorii Vogue, și Raul Avila, directorul de creație al Met Gala din New York.

În plus, aceștia au decis ca ceremonia să se desfășoare în interior și nu în aer liber, ca până acum. Potrivit organizatorilor, acest lucru a fost făcut pentru a proteja vedetele și cameramanii de vremea rea. De asemenea, s-a urmărit crearea unei atmosfere pentru evenimentul de seară în timpul zilei, când încep să sosească invitații.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button