Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 13 martie 2023. Pești, este timpul pentru o curățenie generală de primăvară

Astăzi, 13 martie luna în descreștere în Scorpion promite o perioadă favorabilă călătoriilor – la serviciu, în timpul liber și pentru noi experiențe. Mutarea la un nou loc de reședință este, de asemenea, o idee bună, dar este mai bine să alegeți transportul terestru pentru orice deplasare. În afaceri, astăzi îți poți asuma riscuri, dar nu în mod nechibzuit. Este important să fii pregătit pentru orice rezultat al unei afaceri și să ai în rezervă un așa-numit plan B. Ține-ți emoțiile sub control, într-un fel de mod de economisire. Dacă nu ești sigur pe tine, evită situațiile care ți-ar putea provoca izbucniri de emoții.

♈ Berbec.
Astăzi astrele te îndeamnă să acorzi atenție puterii colaborării și a co-creării. Pe magia sincronizării cu cei care îți împărtășesc viziunea și vor să declanșeze o schimbare dinamică în conștiința colectivă. Îți cunoști tribul, oamenii tăi, cei care gândesc la fel ca tine. Oameni în care ai încredere ca în tine însuți. Adună-i laolaltă și un nou proiect comun va aduce multe momente fericite. Universul te încurajează, de asemenea, să te întorci la studii, să îți îmbunătățești vechile abilități sau să înveți altele noi. Dacă te va ajuta să îți îmbunătățești abilitățile, nu ezita să acționezi!

Sfat cosmic: Amintește-ți de puterea colaborării și a co-creației.

♉ Taur.
Potrivit cuvintelor nemuritoare ale înțeleptului Jalaluddin Rumi, lumina strălucește prin rănile noastre. Vei simți cuvintele sale la adevărata lor valoare atunci când vei săpa puțin mai adânc în călătoria ta de autovindecare. Așadar, fără a evalua ceea ce se întâmplă sau a încerca să etichetezi, observă gândurile, sentimentele și emoțiile care se manifestă în procesul de reflecție. Lumina ta interioară te va ajuta să transformi vechile răni în înțelepciune. Lumina ta interioară te va ajuta să te ridici din cenușă și să trezești cea mai bună versiune a ta. Nu lăsați disperarea să învingă și o primăvară mult așteptată va veni în sufletul vostru.

Sfat cosmic: Marea putere de autovindecare se ascunde în tine, amintește-ți de ea în cele mai întunecate momente.

♊ Gemeni
Nu contează ce spun oamenii despre tine, Gemeni. Nu contează dacă le place cum arăți, dacă le place vocea ta, dacă îți apreciază onestitatea, dacă văd potențial în tine. Cei care urăsc vor urî mereu, dar tribul din sufletul tău se va încălzi mereu cu tine și te va susține în orice situație. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine în acest moment (în afară de a refuza să te învinovățești) este să nu lași opiniile altora să îți influențeze percepția despre tine. Ești de luat în seamă. Punct și de la capăt. Iar prima persoană care trebuie să creadă acest lucru ești tu însăți. Rămâi pe poziții dacă ești sigur de tine, ignorând încercările de a te duce pe căi greșite.

Sfat cosmic: nimeni nu are dreptul să te devalorizeze, fă-i pe agresorii tăi să te socotească.

♋ Rac
Învățătorul spiritual și autorul cărților de auto-ajutorare Eckhart Tolle a spus odată: „Relațiile există pentru a mă face conștient, nu fericit.” Acesta este un lucru la care ar trebui să reflectați în timp ce vă eliberați pe dumneavoastră și pe persoana iubită de povara așteptărilor nerealiste. Dacă vă simțiți inconfortabil în acest moment, gândiți-vă la motivele acestei stări, găsiți acele motive – și puteți rectifica situația. Lucrează la modalități de a aduce mai multă lumină în interacțiunile tale cu ceilalți și cu iubitul tău. Aceasta este calea spre plenitudine, Rac.

Sfatul cosmic: eliberează-te pe tine și pe partenerul tău de povara așteptărilor nerealiste.

♌ Leu
Frica de necunoscut și credința în ce e mai bun nu se exclud reciproc. Ele găsesc o cale de a coexista – zi după zi, lună după lună. Această cunoaștere duce la întrebarea centrală – ce vei alege? Ai acum dispoziția și puterea de a-ți ucide demonii interiori, de a-ți recăpăta puterea și de a te manifesta în această lume mare și complexă ca cea mai bună versiune a ta. O credință neclintită în tine însuți te va ajuta să muți munții din loc. Acestea sunt adevăruri atât de banale încât este obositor să asculți astfel de sfaturi, nu-i așa? Dar sunt cele pe care este important să le iei în considerare chiar acum.

Sfatul cosmic: alege întotdeauna credința în tine în locul fricii.

♍ Fecioară.

Aceasta este o perioadă magică pentru tine, Fecioară. Universul îți oferă șansa de a schimba realitatea, de a spune adio imaginii unui suflet doritor. Și să deveniți parte a unui mare sentiment de vindecare. Reciproc înainte de toate. Pentru a trăi o astfel de conexiune îmbătătoare, nu ai nevoie de cuvinte mari, de confesiuni, căci totul este artificial și artificial. Repetiție. Este un sentiment pe care trebuie să ți-l dorești. Și, de dragul ei, trebuie să devii vulnerabil. În orice moment, aveți două opțiuni: să vă lăsați temerile să preia controlul sau să vă scufundați în oceanul iubirii. Fă-ți timp pentru oricine îți amintește că acasă nu este un loc, ci un sentiment.

Sfat cosmic: Răspunsul la toate întrebările tale va fi iubirea. Nu vă ascundeți sentimentele.

♎ Balanță.

Ați prefera să evitați cu totul acest conflict. Dar adevărul este că cei din jurul tău nu-ți vor înțelege sentimentele și emoțiile până când nu-ți vei expune poziția. Așa că, în sfârșit, deschideți gura și spuneți cuvintele importante. Decizia de a face acest lucru este uneori dificilă, dar necesară. Să învățați cum să vă exprimați sentimentele în cuvinte este prima dvs. prioritate. În afaceri, astrele vă îndeamnă la umilință: dacă vedeți că lucrurile nu funcționează în ciuda eforturilor voastre, lăsați-o baltă pentru moment. Nimic nu este mai important acum decât bunăstarea ta mentală și emoțională.

Sfatul cosmic: învață să îți exprimi sentimentele în cuvinte.

♏ Scorpionii
Avem tendința de a glorifica schimbarea la nesfârșit. Vorbim mereu despre necesitatea de a le găsi un loc în povestea vieții noastre. Dar ce se întâmplă atunci când oportunitatea de schimbare se prezintă în sfârșit? Mergem înainte cu grație și echilibru sau lăsăm frica să ne țină captivi? Sunt multe lucruri la care să ne gândim la o ceașcă de cafea de dimineață. Universul le reamintește Scorpionilor astăzi: pe măsură ce vă confruntați cu așa-numitele părți mai întunecate ale psihicului vostru, veți găsi o cale de ieșire din labirintul vechilor tipare.

Sfatul cosmic: este timpul să lucrezi la cele mai întunecate colțuri ale sufletului tău.

♐ Săgetător.
Îți este teamă, dar este normal. Nu-ți fie rușine de frica ta, pentru că este justificată. Ai mai fost de multe ori pe acest drum și de fiecare dată pasul decisiv a lăsat cicatrici pe sufletul tău. Fă-ți o favoare și sfidează-ți propriul trecut. Renunțarea la vechea poveste este singura cale de a scrie una nouă. Vestea bună este că strămoșii și ghizii tăi spirituali te-au făcut puternic, cu siguranță îți poți învinge demonii și de această dată. Gândește-te la tribul tău și lasă-te inspirat de moștenirea sa. Această putere este și a ta.

Sfat cosmic: Există sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți distruge demonii în apropiere.

♑ Capricorn
Pofta ta de viață este insațiabilă, Capricorni. Astăzi vrei să arunci prudența în vânt și să spui da la tot ceea ce are universul de oferit. Astrele îți cer să îți amintești: nu ai venit pe această lume pentru a trăi o viață de regrete. Privește doar înainte, iar acesta va fi cel mai bun sprijin pentru pasiunea ta pentru experiențe vii. Nu te uita în urmă, iar în inima ta va fi loc pentru lucruri noi și frumoase. Persoanele singure pot avea o poveste de dragoste furtunoasă. Dar există oare mai mult decât pare în această aventură? Pentru moment, cel mai bine este să renunți la orice așteptări și să te ancorezi în momentul prezent.

Sfatul cosmic: alege să trăiești aici și acum și renunță la regretele legate de trecut.

♒ Vărsătorii

Meritați mai mult decât o altă relație amoroasă ridicolă și lipsită de entuziasm, Vărsători. Meritați mai mult decât un partener care are tot timpul un picior pe ușă. Luați-vă un moment pentru a simți tot ceea ce v-au oferit relațiile trecute. Luați-vă un moment pentru a plânge tot ceea ce puteți plânge. Și, în cele din urmă, faceți un efort conștient de a rescrie istoria. Nu uitați, meritați pe cineva care să vă arate dragoste, bunătate și respect autentic. Universul îți șoptește: realitatea exterioară se transformă odată cu tine. Începeți cu voi înșivă și cu propriile alegeri.

Sfatul cosmic: doar tu poți rescrie povestea vieții tale. Gândește-te la asta.

♊ Pești

Energia Lunii în descreștere te încurajează să reflectezi asupra greșelilor din trecut. Nu de dragul de a te bălăci în tristețe, ci pentru a evita să calci pe aceeași greblă la nesfârșit. Iată marea întrebare pe care ar trebui să ți-o pui astăzi: cum să nu te mai învârți în cerc? Găsește momentul în care lucrurile au mers prost data trecută și cea dinaintea ei. Prinde-te de mână. Și asigurați-vă că puneți lucrurile în ordine. Este nevoie de multă muncă în toate domeniile vieții tale. Găsește o ieșire sănătoasă pentru emoțiile stagnante mulțumind trecutului pentru lecțiile valoroase. Ce e mai bun urmează să vină, nu lăsa haosul din sufletul tău să îți sperie fericirea.

Sfat cosmic: Este timpul pentru o curățenie generală de primăvară. Atât în casa ta, cât și în viața ta.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button