Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

În ce condiții jalnice sunt aduși caii din Olanda în România. Animalele prezentau multiple răni pe corp

Un camion supraîncărcat cu cai, care circula pe A1 a fost oprit de poliția germană. Controlul polițiștilor s-a soldat cu amenzi dar și cu deschiderea unui dosar penal.

Caii din camion, care urmau să ajungă în România prezentau multiple răni pe corp. Mai mult, aceștia au fost lăsați fără apă zeci de ore. Unul dintre cei șapte cai transportați avea multiple răni pe tot corpul. În plus, pe parcursul călătoriei, care a durat mai bine de 20 de ore, caii nu au avut la dispoziție apă.

În urma controlului, polițiștii au luat decizia de a duce caii la o fermă din Bremen. Acolo, animalele au primit îngrijire și tratament. La condițiile inumane în care erau transportați se adaugă și lipsa autorizației de transport.

Pentru aceste nereguli, șoferului i-a fost reținută garanția judiciară de aproape 500 de euro și i s-a deschis dosar penal. Investigațiile sunt în derulare.

Sursa Puterea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button