Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Sala unei școli în care locuiesc refugiați ucraineni a luat foc în Polonia

Un incendiu a izbucnit duminică seară în camera boilerului unei școli din Polonia în care locuiesc 33 de refugiați din Ucraina, notează agenția poloneză de știri PAP.

Incidentul a avut loc în Poremba Wielica, nu departe de Auschwitz. Se știe că în școală locuiesc copii alături de adulți.

Incendiul a izbucnit seara, iar locuitorii temporari au fost evacuați imediat după ce a izbucnit. După ce focul a fost stins, pompierii au verificat toate camerele pentru monoxid de carbon.

„Totul era sigur, astfel că rezidenții s-au putut întoarce în camerele lor”, a comentat un reprezentant al administrației locale.

Miroslav Smolarek, șeful municipalității din Auschwitz, a precizat că nimeni nu a fost rănit în urma incendiului. Sala cazanelor, unde a izbucnit incendiul, era complet separată de clădirea școlii.

Potrivit lui Smolarek, nu a existat încălzire în clădire după incendiu. El a precizat că, în ciuda lipsei încălzirii, nu era frig în interior, deoarece era o casă veche cu pereți groși, de aproximativ 60-70 cm.

Luni, poliția și experții investighează cauza incendiului, care nu este încă cunoscută.

După finalizarea anchetei, încălzirea în cazangerie va fi restabilită sau ucrainenii vor fi mutați într-o altă cameră.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button