Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

SUA și Coreea de Sud anunță exerciții militare în timp ce Nordul lansează rachete din submarin

Armata sud-coreeană și cea americană au lansat luni cele mai mari exerciții militare comune din ultimii ani, în timp ce Coreea de Nord a declarat că a testat rachete de croazieră lansate de pe submarin, într-un aparent protest față de exercițiile pe care le consideră o repetiție de invazie.

Lansările de duminică ale Coreei de Nord semnalează faptul că țara va desfășura probabil activități de testare a armelor provocatoare în timpul exercițiilor americano-sud-coreene, care se vor desfășura timp de 11 zile. Săptămâna trecută, liderul nord-coreean Kim Jong Un a ordonat trupelor sale să fie pregătite să respingă „mișcările frenetice de pregătire a războiului” ale rivalilor săi.

Exercițiile sud-coreene și americane includ o simulare pe calculator numită Freedom Shield 23 și mai multe exerciții combinate de antrenament pe teren, cunoscute colectiv sub numele de Warrior Shield FTX.

Armata sud-coreeană și cea americană au declarat anterior că simularea computerizată este concepută pentru a consolida capacitățile de apărare și răspuns ale aliaților pe fondul creșterii amenințărilor nucleare ale Coreei de Nord și a altor medii de securitate în schimbare. Ei au spus că exercițiile pe teren vor reveni, de asemenea, la scara celui mai mare antrenament pe teren anterior, numit Foal Eagle, care a avut loc ultima dată în 2018.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button