Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Accident pe Aeroportul din Suceava: Două avioane Wizz Air s-au ciocnit

Două avioane ale companiei Wizz Air s-au ciocnit marți după-amiază pe aeroportul “Stefan cel Mare” din Suceava, informează boardingpass.ro.

Airbusurile A320 care urmau să opereze în după-amiaza zilei de 14 martie 2023 zborurile din Suceava spre Dortmund și Londra LTN au fost avariate la sol, pe aeroportul din Suceava.

Incidentul a avut loc în timp ce unul dintre cele două Airbusuri a fost împins de la poziția de parcare pe calea de rulare a aeroportului sucevean.

Astfel, avionul înmatriculat 9H-WBV a lovit ușor cu vârful aripii ampenajul verifical al Airbusului A320 înmatriculat HA-LWZ.

Nu au existat victime, însă, din cauza incidentului, zborul din Suceava spre Dortmund, și posibil și cel spre Londra LTN, a fost anulat.

Numărul pasagerilor care se aflau la bordul avionului care urma să decoleze la 14:20 spre Dortmund e necunoscut, însă aceștia au fost debarcați din avion.

În celălalt avion nu se aflau pasageri, potrivit informațiilor obținute de BOARDINGPASS.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button