Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 14 martie 2023. Balanță, nu lăsa trecutul să te tulbure în prezent

Astăzi, 14 martie – Luna în scădere în Săgetător încurajează toate semnele zodiacale să arunce o privire nouă asupra propriei vieți – muncă, relații și creativitate.

Berbec
Uneori vedem ceea ce vrem să vedem și auzim ceea ce vrem să auzim. Dar asta nu înseamnă că oamenii din jurul tău sunt nepotriviți, că nu merită dragostea și atenția ta. Nu este nevoie să fugi de dificultăți, inclusiv de cele de comunicare. Universul te cheamă să recunoști persoana sau situația pentru ceea ce este, să accepți sentimentele pe care le evocă în interior și să depui munca grea necesară pentru a transforma experiențele dureroase în înțelepciune. Tu ai ales acest lucru. Sufletul tău a ales acest lucru ca o modalitate de a se vindeca, de a crește și de a-și reveni.

Sfatul cosmic: înțelepciunea are un preț ridicat; cu toate acestea, toate sacrificiile tale vor fi răsplătite în timp.

Taur
Există momente în viața noastră când ne blocăm la jumătatea drumului, ne vedem obiectivul în depărtare, dar simțim că nu-l mai putem urma. Sunt momente în care pare că toată lumea, în afară de noi, se mișcă constant în direcția creșterii. Dar acesta nu este un astfel de moment în viața ta. Aceasta este o perioadă de progres, de realizări, de depășire a obstacolelor, o perioadă a imposibilului. Amintiți-vă că ridicarea propriului nivel va necesita să doborâți convingerile limitative cu care obișnuiați să coexistați. Universul pregătește terenul pentru vindecarea ta, pentru transformarea ta. Este timpul să vă dezbrăcați de vechea piele și să manifestați cea mai bună versiune a voastră.

Sfatul cosmic: gândește-te la limitările interne care te împiedică să mergi înainte.

Gemeni
Îți dorești ca lucrurile să fi decurs altfel. Dar adevărul este că totul s-a întâmplat așa cum trebuia să se întâmple. Acceptă natura trecătoare a tuturor lucrurilor din viața ta. Acceptă faptul că, uneori, atragem oameni și situații în realitatea noastră pentru a învăța lecții dure și a ne ridica la noi niveluri prin încercări, ceea ce este menit să facă sufletul nostru. Ceea ce faci loc în inima ta este mult mai bun decât ceea ce lași în urmă. Nu uitați. Aceste cunoștințe te vor ajuta să accepți de bunăvoie schimbarea și să vezi adevăratul ei sens aici și acum.

Sfat cosmic: sufletul tău a ales să învețe și să crească prin această experiență, acceptă-o ca pe un dar.

Rac
Cancane, sunteți deopotrivă mistici și magicieni. Aveți ocazia să depășiți limitele fizice și să pătrundeți în tărâmuri subtile. Universul activează fluxul puterilor voastre creative chiar acum și vă ajută să le canalizați într-o direcție creativă. Lasă-te sedus de muză, dă-ți voie să exprimi ceea ce trece fără filtrul convențiilor. Eliberându-te de gândul perfecțiunii, poți crea ceva prin care vei fi ținut minte.

Sfat cosmic: tu ești agentul creativității, dă-ți libertatea de a te exprima.

Leu
Este dragoste, este poftă sau puțin din amândouă? Doar timpul ne va spune, Leii îndrăgostiți. Îndoielile, nedumeririle, gândurile vă reamintesc să vă agățați de prezent, să vă bucurați de deliciul momentului pe care vi-l oferă viața și să explorați cât mai bine posibil toată lungimea și amploarea acestei conexiuni. Și în felul tău. Viața nu vine cu un card de garanție, iar asta este cea mai bună parte a călătoriei noastre aici, pe tărâmul pământesc.

Sfatul cosmic: explorați-vă relațiile, bucurați-vă de ele, bucurați-vă de aici și acum.

Fecioară

Bucuria este starea ta naturală, bucuria este cea pe care astrele îți cer să o întruchipezi la început de săptămână. Inspiră, relaxează-ți umerii și eliberează-te de tensiunea pe care o porți cu tine ca pe o insignă de onoare. Uneori, când alegi calea celei mai mici rezistențe, lucrurile se rezolvă mai bine decât îți poți imagina, Fecioară. Vei vedea acest lucru cu fermitate în lunile următoare. Mai mult, și relațiile tale interpersonale se vor schimba în bine. Vei descoperi că există mulți oameni în jurul tău care se toarnă cu generozitate în cupa ta și îți susțin inspirația creativă și spirituală.

Sfat cosmic: ești înconjurat de iubire, este în fiecare moment, trebuie doar să privești cu atenție.

Balanță

Este firesc să simți resentimente atunci când ceva nu merge conform planurilor și să percepi cealaltă persoană ca pe principalul personaj negativ al poveștii tale. Cu toate acestea, orice furie încetează să mai existe atunci când îi recunoști rolul de catalizator în schema generală a lucrurilor. Când îți dai seama că toți facem parte dintr-o piesă de teatru, o producție masivă de pe Broadway orchestrată de Univers. Așadar, aduceți puțină iubire și multă compasiune în ecuație. Este timpul să vă iertați trecutul, să transformați vechile răni în înțelepciune și să vă creați o realitate cu totul nouă. Credeți în imposibil și aveți încredere în destinul vostru. Totul în această lume există pentru fericirea ta.

Sfatul cosmic: creează o nouă realitate, nu lăsa trecutul să te tulbure în prezent.

Scorpion
Nimic, și ne referim la nimic, nu are un scop în viața noastră, inclusiv durerea, suferința și circumstanțele dificile. Toate acestea ne trezesc la adevărul nostru, adevărul că suntem de fapt infinit. Iată ce trebuie să ții minte atunci când te lupți cu demonii tăi: tu ai ales asta. Sufletul tău a ales acest lucru ca modalitate de a se vindeca, de a se transforma și de a aduce mai multă lumină în așa-numitele părți întunecate din interior. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine însuți este să fii recunoscător pentru tot, inclusiv pentru așa-numitele momente neplăcute.

Sfatul cosmic: tratează-ți circumstanțele ca pe o oportunitate de a te schimba în bine.

Săgetător
Simțiți scânteia, Săgetătorule. Îți amintești de ce ai pornit în această călătorie, îți amintești toate modurile în care ai procedat pentru a schimba conștiința colectivă. Ai încredere că ajutorul și resursele necesare pentru a crea magie vor fi la dispoziția ta atâta timp cât vei continua să privești spre adevăratul tău nord. Atâta timp cât sunteți sinceri cu voi înșivă. Lucrurile stau mai bine și în domeniul iubirii și al romantismului. În plus, chimia pe care o împărtășești cu partenerul tău este peste așteptări! Dăruiește-te cu totul acestei aventuri, nu vei regreta!

Sfat cosmic: Mergi pe drumul tău, nu te teme de obstacole. Faci totul cum trebuie.

Capricornii
Ești cu adevărat dispus să acorzi circumstanțelor tale această mare putere asupra ta? Este timpul să privești în ochi acești factori declanșatori și să recunoști ceea ce te învață. Acest lucru te va ține departe de conflicte și te va ajuta să eviți să dai vina pe alții pentru problemele tale. Nu vei comite o faptă pe care să o regreți dacă te examinezi suficient de mult pe tine și emoțiile tale. Astrele te îndeamnă să ieși din capul tău și să te concentrezi asupra senzațiilor tale corporale. Lasă-ți respirația să fie o ancoră care să te ajute să te concentrezi pe momentul prezent. Respiră. Și dați-i drumul.

Sfat cosmic: Observă-ți factorii declanșatori pentru a vedea ce te învață ei.

Vărsător

Dacă există un lucru de care trebuie să scăpați luna aceasta, acela este mentalitatea de victimă, Vărsătorilor. Doar tu ești creatorul realității tale, iar Sinele tău Superior este cel care apelează la anumite persoane și experiențe pentru ca acestea să declanșeze creșterea și să devină un catalizator pentru o transformare pozitivă. Așadar, întoarce-ți privirea spre sufletul tău. Aprindeți lampa conștiinței și porniți în această călătorie metaforică în interiorul vostru. În același timp, ferește-te de dorința trează de a te izola. Ai sprijinul celor mai apropiați, al familiei tale spirituale și al acestui timp. Permiteți-vă să vă sprijiniți pe ei.

Sfat cosmic: este timpul să scapi de mentalitatea de victimă – aceasta îți va schimba realitatea.

Pești

Nu poți forța oamenii să respecte termenele tale în luarea deciziilor. Nu îi poți forța să își înfrunte temerile dacă nu sunt pregătiți să o facă. Acceptă-le poziția, acceptă-le dificultățile, fiecare luptă în micul său război în această lume mare. Acceptă faptul că cei din jurul tău s-ar putea să nu fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Este bine să ai de ales, să poți pune întrebări importante și să le înțelegi punctul de vedere. Oh, și încă un lucru! Nu este întotdeauna posibil să găsești imediat o soluție pașnică. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face acum este să aveți răbdare.

Sfatul cosmic: Fii perseverent și insistent în găsirea unei soluții la problema principală.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button