Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

În București se construiește un nou pod peste Dâmbovița: va rezolva o problemă gravă de trafic

Primarul Robert Negoiţă a propus Consiliului Local Sector 3 să aprobe, în şedinţa de joi, un proiect de hotărâre privind construirea unui pod peste râul Dâmboviţa, în dreptul străzii Lunca Priporului.

Valoarea investiţiei este estimată la aproape 8,5 milioane de lei cu TVA informează Agerpres. 
Lăţimea totală a podului este de 41 de metri, formată din: parte carosabilă, trei benzi pe sens, cu lăţimea totală de 34,40 de metri, un singur trotuar de 4,30 de metri lăţime utilă, dintre care 2 metri sunt rezervaţi pentru piste de biciclişti, iar despărţirea între sensuri, respectiv trotuar şi carosabil, se va realiza prin intermediul unor jardiniere din beton prefabricat.

Timpul de realizare este de şase luni

Potrivit proiectului de act normativ, podul construit peste râul Dâmboviţa, în dreptul străzii Nicolae Teclu, preia circulaţia de pe Splaiul Unirii şi cea din oraşul Popeşti-Leordeni, direcţionând-o spre bulevardul Theodor Pallady şi spre ieşirea din Bucureşti pe autostrada A2. Având în vedere că, după darea în folosinţă a acestui pod, circulaţia pe Splaiul Unirii a început să se aglomereze şi în continuarea programului de dezvoltare a infrastructurii rutiere derulat în Sectorul 3, este propusă construirea podului rutier peste râul Dâmboviţa, în dreptul străzii Lunca Priporului.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button