Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

O copilă de 14 ani, transportată la spital după ce a căzut de la etaj! Incident șocant la un colegiu din țară

Un incident grav s-a produs, miercuri dimineanță, în municipiul Cluj, acolo unde o elevă în vârstă de 14 ani a căzut de la etajul unității de învățământ în care studia. Din primele informații, fata a fost transportată la spital conștientă și cooperantă. Nu se cunosc în acest moment mai multe detalii legate de acest incident, urmând  cel mai probabil ca atât poliția, cât și școala să demareze anchete pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente pentru a oferi sprijin unei minore căzute de la înălțime în proximitatea Colegiului Național „George Coșbuc”, anunță realitateadecluj.net.

„Minora de 14 ani, conștientă și cooperantă, a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ. La fața locului s-a deplasat o autospecială”, a transmis ISU Cluj.

Din primele informații, minora de 14 ani, conștientă și cooperantă, a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ. La fața locului s-a deplasat o autospecială.

„Evenimentul a avut loc în urma cu puțin timp. Minora a fost găsită în lateralul clădirii Colegiului George Coșbuc. Împrejurările în care s-a produs acest eveniment nu sunt cercetate de către noi”, mai spun reprezentanții ISU. 

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button